The Last of Us Yeni Fragmanı Yayımlandı

İlk bölümüyle büyük bir beğeni toplayan The Last of Us'ın yeni fragmanı internet üzerinden yayımlandı. İşte salgın temasına sahip dizinin yeni fragmanı!

The Last of Us fragmanı izleyicilerle buluştu. İlk bölümüyle büyük bir beğeni toplayan dizi için yayımlanan yeni video, ilerleyen bölümlerde neler olacağına ışık tutuyor. Paylaşılan videoya ilişkin ayrıntılar haberimizde

The Last of Us Yeni Fragmanı Neler Sunuyor?

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın üstlendiği hayatta kalma korku türündeki video oyununun dizi uyarlaması olan The Last of Us'ın ilk bölümü geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Çok fazla sayıda kişi tarafından oldukça beğenilen ilk bölümün ardından yeni bölümler merak içerisinde beklenmeye başlandı.

Yeni bölümler sabırsızlıkla beklenirken dizinin yeni bir fragmanı paylaşıldı. The Last of Us dizisi için yayımlanan yeni video, ilerleyen bölümlerde hangi olayların olacağı hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor. 1 dakika 19 saniye uzunluğundaki videoyu aşağıda bulunan oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

The Last of Us Oyuncuları

  • Pedro Pascal
  • Bella Ramsey
  • Gabriel Luna
  • Merle Dandridge
  • Anna Torv
  • Jeffrey Pierce
  • Murray Bartlett
  • Nick Offerman

Aksiyon, macera ve dram türündeki dizinin oyuncuları arasında Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Merle Dandridge ve Anna Torv dahil olmak üzere pek çok isim bulunuyor.

The Last of Us Konusu

Salgının yaşandığı bir dünyada geçen The Last of Us dizisinde Joe ile Ellie'nin hayatta kalmaya mücadelesine tanık oluyoruz. Diziyi BluTV isimli dijital yayın platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

9,5 IMDb puanı ile dikkat çeken dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce The Last of Us dizisi başarılı mı? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşğaıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

İzlemeniz Gereken En İyi BluTV Dizileri
Sinema

İzlemeniz Gereken En İyi BluTV Dizileri

BluTV dizileri sayesinde uzun süre boyunca keyifli zaman geçirebilirsiniz. Peki, popüler dijital yayın platformunda yer alan en başarılı diziler hangileri? Bu rehberde keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak yapımları bir arada topladık.

YORUMLAR