The Last of Us Part 2 Remastered Yakında PC'ye Gelebilir: Tarih Verildi!

Sony'nin sıradaki PC oyunu The Last of Us Part 2 Remastered olabilir. İddialara göre önümüzdeki ay duyurusu yapılacak ve ardından PC'ye gelecek. İşte detaylar!

En son Ghost of Tsushima Director's Cut oyunun PC'ye geldiği haberini almıştık. Ancak oyunun PC'ye gelmesinden çok kısa bir süre sonra oyuncular bir takım şikayetlerde bulunmuş ve oyunun PC sürümünden pek de memnun kalmamışlardı.

Bu oyunun PC sürümünün geleceğine sızdıran "Silknight" isimli bir X kullanıcısı, sırada yeni bir oyun olduğunu ve önümüzdeki aylarda yeni bir oyunun PC'ye geleceği haberini verdi.

The Last of Us Part 2 Remastered PC'ye Geliyor!

Sony'nin PC'ye taşımayı planladığı yeni oyunu yüksek ihtimalle The Last of Us Part 2 Remastered olacak. Kesin tarihin henüz bilinmemesiyle birlikte duyurunun önümüzdeki ay yapılması bekleniyor.

Oyunun PC'ye geleceğine dair yapılacak duyuru ile oyunun çıkış tarihi arasında da normaldan daha uzun bir süre olacağı söyleniyor. Normalde çoğu Sony oyunu ilk duyurusu yapıldıktan 6 ay sonra PC'ye gelmesiyle biliniyor.

Tabii şu an paylaşılan bu bilgiler tamamen bir iddiadan ibaret. Ancak bu iddiayı güçlendiren, X kullanıcısının daha önce yaptığı sızıntı haberlerinin doğru çıkması oluyor.

The Last of Us 2. Sezon Ne Zaman?
Sinema

The Last of Us 2. Sezon Ne Zaman?

Popüler dizinin ilk sezonunu bitiren izleyiciler, The Last of Us 2. sezon ne zaman çıkacak sorusunun cevabını merak ediyor. Bu rehberde çok sayıda kişi tarafından oldukça beğenilen video oyunu uyarlamasının yeni sezonuna dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

The Last of Us Part 2 Remastered Fragmanı

YORUMLAR