TikTok'un Aylık Görüntüleme Sayısı Trilyonlara Yaklaştı

14 Eylül Pazartesi günü Ole Obermann tarafından yapılan açıklamada TikTok'un aylık görüntüleme sayısı trilyonlara yaklaştığını bildirildi. İşte ayrıntılar!

Rekor üzerine rekor kıran TikTok, en çok indirilen uygulamalar listesinde uzunca bir zamandan beri zirvede yer alıyor. TikTok'un Global Müzik Başkanı Ole Obermann, 14 Eylül Pazartesi günü şirketin faaliyetleri hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu. Obermann, açıklamasında TikTok'un aylık görüntüleme sayısı ile ilgili çok önemli bilgiler de verdi. TikTok'un görüntüleme sayısı ile ilgili detaylar haberimizde.

TikTok'un Aylık Görüntüleme Sayısı Nasıl Arttı?

Instagram ve benzeri sosyal medya platformlarına kıyasla çok daha yeni bir sosyal medya platformu olan TikTok, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü faaliyetler sayesinde şu anda dünyanın en sık kullanılan sosyal medya platformlarından biri olmayı başarmıştır. Ole Obermann ise 14 Eylül Pazartesi günü yaptığı açıklamanın içerisinde TikTok'un nasıl bu kadar başarılı olduğuna ve aylık görüntüleme sayısının nasıl bir anda bu kadar fazla arttığına da yer verdi.

TikTok ABD Hisselerini Microsoft'a Satmayacak! TikTok'u Kim Satın Alıyor?
SOSYAL MEDYA

TikTok ABD Hisselerini Microsoft'a Satmayacak! TikTok'u Kim Satın Alıyor?

ABD Başkanı Trump tarafından satılmaya zorlanan TikTok'un ABD operasyonları için Microsoft favori alıcı olarak görülüyordu. TikTok'un ABD'deki faaliyetleri için anlaşma ortağı olarak

Ole Obermann, pazartesi günü yaptığı açıklamada şirketin kısa süre içerisinde çok fazla yol katettiğini ve video görüntüleme açısından trilyonlara ulaştığını belirtti. Obermann, açıklamasında ayrıyeten uygulamanın aylık bir milyar aktif kullanıcısının eksik olduğunu da ifade etti. TikTok'un kullanıcılar tarafından nasıl bu kadar çok benimsendiğine de değinen Obermann, sözlerine şu şekilde devam etti:

"TikTok'un bu kadar sevilmesinin nedeni inanılmaz derecede demokratik bir yapısının olmasıdır. İnsanlar yatak odasında bile güzel bir video oluşturup yükleyebiliyor ve kullanıcılarımız tarafından oluşturulan videolar başlangıçta sıfır görüntüleme sayısına sahip olmasına rağmen aradan birkaç gün geçtikten sonra yüz milyon gibi ciddi bir görüntüleme sayısına ulaşabiliyor. Bu, TikTok'un kullanıcıların ilgi alanlarına göre videolar göstermesinden kaynaklanıyor."

YORUMLAR