TikTok Canlı Yayın İçin Yeni Bir Özelliği Test Ediyor!

TikTok canlı yayın için hemen hemen bütün kullanıcıları mutlu edecek bir yenilik geliyor. İşte canlı yayına eklenecek yeni özellik ile ilgili bütün ayrıntılar!

TikTok canlı yayın için yeni bir özelliği test ediyor. Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya uygulaması TikTok’a gelecek yeni özellik ile beraber kullanıcı deneyimi en üst seviyeye taşınacak. Popüler video paylaşım platformuna eklenecek özellik ile ilgli tüm detaylar haberimizde.

TikTok Canlı Yayın İçin Bildirim Ayarı Eklenecek

Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya hizmeti TikTok’a yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Platforma eklenen yeni özellikler sayesinde kullanıcı deneyimi en üst seviyeye çıkarılıyor. Sosyal medya uygulamalarından yayımladığı sızıntılarla tanınan Alessandro Paluzzi, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı tweette TikTok’a yeni bir özelliğin test edildiğini duyurdu.

Paluzzi tarafından paylaşılan tweette yer alan bilgilere göre Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında inanılmaz bir şekilde yaygın olarak kullanılan uygulamadaki canlı yayınlar için bir yenilik gelecek. Hemen hemen her kişi Facebook ve Instagram’da canlı yayın özelliğinin olduğunu biliyor fakat bu özelliğin TikTok’ta olduğunu bilen kişi sayısı oldukça az.

Kullanıma sunulduğu günden itibaren kısa sürede dünya genelinde popüler olan uygulamada şu anda kullanıcılar, takip ettikleri hesaplar canlı yayın yaptığında bundan haberdar olamıyor. Bu da kullanıcı deneyimini önemli ölçüde olumsuz yönde etkiliyor. Paluzzi tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, kullanıcıları olumsuz yönde etkileyen bu durumu ortadan kaldırmak için kollarını sıvadı.

Ortaya atılan iddiaya göre çok yakında canlı yayın bildirimi açmak mümkün olacak. Takip ettiğiniz kullanıcıların canlı yayın bildirimini açabileceksiniz. Böylece takip ettiğiniz kullanıcılar canlı yayın yaptığında anında bilgilendirileceksiniz. Paluzzi, yeni özelliğe ilişkin iki görsel paylaştı. Paylaşılan görsellerde bildirim ayarının nasıl olacağını görebiliyoruz.

Özellik kullanıma sunulduğunda ayarlar sayfasında yer alan “Bildirim ayarları” kısmından “Canlı yayın bildirim ayarları” seçeneğini seçmemiz gerekecek. Bu işlemin ardından takip ettiğiniz kullanıcıların yer aldığı bir sayfa açılacak. Açılan sayfa üzerinden bildirim almak istediğiniz kullanıcıları seçebileceksiniz. Aynı işlemi yaparak bildirimleri kapatabilmeniz de mümkün olacak.

Gençler arasında en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi olan TikTok’a gelecek yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Genç TikTok Kullanıcılarına Kötü Haber: Hesapları Kısıtlanıyor!
SOSYAL MEDYA

Genç TikTok Kullanıcılarına Kötü Haber: Hesapları Kısıtlanıyor!

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından TikTok, genç TikTok kullanıcıları için sonunda kırmızı butona bastı.

YORUMLAR