Togg, Dünyanın En Büyük Teknoloji Fuarı CES 2024'e Katılacak!

Togg, ABD'de düzenlenecek olan dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024'e katılacak. İşte detaylar!

Togg, Dünyanın En Büyük Teknoloji Fuarı CES 2024'e Katılacak!

Togg, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen ünlü tüketici elektroniği fuarı CES 2024'e katılacağını açıkladı.

Hem CES 2022 hem de 2023'e katılan şirket, bu yılki etkinlikte de en yeni yerli teknolojilerini küresel bir kitleye tanıtmaya hazırlanıyor.

Togg'a katılacak 50 Türk teknoloji girişimi, CES 2024 Türkiye Pavyonu oluşturarak bu girişimlerin yeniliklerini sergilemeleri için heyecan verici bir platform oluşturacak.

Togg, CES 2024'te Neler Tanıtacak?

Togg, fuarda tanıtacağı spesifik ürünleri henüz açıklamamış olsa da çığır açan konseptleri ortaya çıkarma konusunda geçmiş yıllardan nam salmış durumda. Şirket CES 2022'de Sedan modelinin lansmanını yapmasının ardından 2023 yılında Beyond X modelini tanıtmıştı.

CES 2024'ün 150'den fazla ülkeden 1.200'den fazla teknoloji şirketine ev sahipliği yapması planlanıyor. Bu katılımcılar arasında Türk girişimcilerin de çok çeşitli yenilikçi ürünler tanıtması bekleniyor.

Etkinlikte yer alması beklenen projeler arasında görme engelli çocuklar için tasarlanan akıllı bastonlar, kahve atıklarını biyo-hammaddeye dönüştüren yerel bir girişim, elektrikli araç performans yönetim platformu ve son teknoloji giyilebilir teknolojiler yer alıyor.

Togg T10X, 15 Ocak'ta Siparişe Açılıyor: Süreç Nasıl İlerleyecek?
Otomobil

Togg T10X, 15 Ocak'ta Siparişe Açılıyor: Süreç Nasıl İlerleyecek?

Togg, 15 Ocak'tan itibaren T10X akıllı cihazları için sipariş sürecini başlatıyor. 15 Ocak'tan itibaren başlayacak siparişlerde bir önceki yılın aksine kura sistemi olmayacak, bunun yerine teslimatlar sipariş sırasına, konfigürasyon tercihlerine ve üretim planlamasına göre organize edilecek.

Peki siz Togg'un etkinlikte neler göstermesini bekliyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR