Togg'un Şarj İstasyonunda Hırsızlık Yaşandı!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen olayda Togg'un şarj istasyonunda kablo hırsızlığı yaşandı. İşte olaya dair detaylar!

Togg'un Şarj İstasyonunda Hırsızlık Yaşandı!

Türkiye'nin dört bir yanında elektrikli otomobillerin satışa sunulmasıyla birlikte, birçok marka kendi şarj altyapısını da Türkiye'de kurmaya başladı ancak bugün gelen yeni bir olay bu önemli gelişmelere gölge düşürecek cinsten. Yaşanan olaya göre dün Togg Trugo şarj istasyonunda kablolar kesilerek hırsızlık gerçekleştirildi.

Hırsızlar, Vestel üretimi olan şarj istasyonunun hızlı şarj yapılmasını sağlayan bakır kablolarını keserek çaldı. Bölgedeki elektrikli otomobil kullanıcıları olaydan beri hızlı şarj istasyonlarını kullanamıyor.

Togg Şarj İstasyonunun Bakır Kabloları Çalındı

Elektrikli otomobil sahipleri üretici firmaların acilen şarj istasyonlarının güvenliğini sağlamaları gerektiğine çağrıda bulunuyor. Elektrikli şarj istasyonları kablolarının yapısı itibariyle korunaklı olsalar da bazı istasyonlar şehir merkezlerinden uzak ve güvenli olmayan bölgelerde yer aldığından pek çok tehlikeye de gebe durumda bulunuyorlar.

Gelen son bilgiler istasyonun gün içerisinde tamir edilip, yeniden hizmete sunulacağı yönünde.

Peki siz yaşanan bu olayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Togg T10X'e Zam Gelecek mi? Togg CEO'su Açıkladı!
Otomobil

Togg T10X'e Zam Gelecek mi? Togg CEO'su Açıkladı!

Şık tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Togg T10X'e zam gelecek mi? Togg CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobil modeli hakkında merak edilen bazı soruları yanıtladı.

Togg'dan Bir İlk Daha: Akıllı Cihaz Pasaportu
Otomobil

Togg'dan Bir İlk Daha: Akıllı Cihaz Pasaportu

Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş, blok zinciri konferansı Avalanche Summit 2023'te yaptığı konuşmada, akıllı cihaz pasaportunun dünyada türünün ilk örneği olduğunu ve batarya pasaportu ile birlikte akıllı cihaza entegre edileceğini duyurdu.

YORUMLAR