Togg T10X Çekilişleri Belli Oldu: Nereden Bakılır?

Merakla beklenen Togg T10X çekilişleri bugün tamamlandı. Çekilişler Togg sitesinde yayınlanacak. İşte detaylar!

Togg T10X Çekilişleri Belli Oldu: Nereden Bakılır?

Türkiye'nin yerli otomobili olarak yola çıkan Togg, uzun süren geliştirme sürecinin ardından nihayet ilk sahiplerine ulaşıyor. Geçtiğimiz ay ön sipariş başvuruları alınan araç için çekiliş yoluyla teslimat yapılacağı açıklanmıştı.

Bugün Togg YouTube kanalı ve TRT Haber üzerinden naklen yayınlanan çekilişle birlikte ilk Togg T10X'lerin sahipleri belli oldu.

Togg Çekiliş Sonuçlarına Nasıl Bakılır?

Togg T10X'i almak isteyenlerin 60 bin TL'lik ön ödeme karşılığında katıldığı çekiliş listesi, bugün belli oldu. İlk teslimatın yapılması planlanan 20 bin kişilik liste, noter huzurunda çekiliş yoluyla hazırlandı. Ayrıca aracı satın almaktan vazgeçenler olmasına karşın 20 bin kişilik bir yedek listesi de belirlendi.

TOGG Trumore Uygulaması Nedir? Ne İşe Yarar?
NASIL YAPILIR

TOGG Trumore Uygulaması Nedir? Ne İşe Yarar?

Türkiye’nin yerli otomobil markası TOGG, kendisine ait mobil uygulama olan Trumore’u kullanıma sunduğunu açıkladı.

Canlı yayında yapılan çekiliş sonuçlarının 29 Mart 22.30'da Togg web sitesinde ve Trumore uygulamasında açıklanacağı belirtildi. İşte Togg çekilişini öğrenmek için yapmanız gerekenler:

  • Togg.com.tr web sitesine gidin veya Trumore uygulamasını indirin.
  • Tru.ID hesabınıza giriş yapın.
  • Anasayfada yer alan Togg çekiliş sonuçları listesini görüntüleyin.

Çekilişi Kazanamayanlar Üzülmeyin!

Yedek listede yer alan 20 bin kişinin 2024 yılında hiçbir sıra beklemeden diledikleri takdirde Togg T10X araçlarına ve ileriki yıllarda çıkacak olan farklı konfigürasyona sahip modellere sahip olma hakkı kazanacağı açıklandı.

Buna göre 20 bin kişilik yedek listede yer alan alıcılar, 2024 yılı ocak ayı itibarıyla yeni Togg T10X'lerine kavuşabilecek. İki listede de yer almayan diğer katılımcıların ön ödemeleri ise iade edilecek.

Çekiliş sonucu 40 bin kişilik asıl ve yedek listeye girmeye hak kazanan kişiler, önümüzdeki aylarda Togg T10X'lerine kavuşacak. Ön ödeme miktarı, toplam ödeme tutarından düşürülecek ve aracın bekleme süresi kadar ek garanti sağlanacak.

Öte yandan ön sipariş veren kullanıcılar,  ücretsiz olarak Trugo'dan aylık 85 kWs enerji dolum hakkı da elde edecek. Araca dair tüm kasko ve sigorta gibi resmi işlemler sipariş teslim edilene kadar Trumore uygulaması üzerinden yapılabilecek. 

TOGG Modelleri, Renkleri ve Fiyatları
İNTERNET

TOGG Modelleri, Renkleri ve Fiyatları

Son yıllarda ülkemizde en çok konuşulan konulardan biri yerli ve milli elektrikli araba projesi olarak ortaya çıkan Togg. Devlet destekli olarak geliştirilen projede otomobil sektöründen dünyaca ünlü insanların görev alması, kısa sürede arabayı ünlü hale getirdi.

 

YORUMLAR