Twitter Coins Özelliği ile Para Kazandıracak!

Twitter'ın Coins özelliği gün yüzüne çıktı. İşte sosyal medya platformunda içerik üreten kullanıcılara para kazandıracak olan özelliğe dair tüm ayrıntılar!

Twitter'ın Coins özelliği ortaya çıktı. Popüler sosyal medya platformunun üzerinde çalıştığı yeni özellik, içerik üreticilerinin para kazanmasına yardımcı olacak. Ekran görüntüleri paylaşılan özelliğe dair merak edilen detaylar haberimizde.

Twitter Coins Özelliği Nedir, Ne İşe Yarar?

Sosyal medya platformlarının üzerinde çalıştığı özellikleri ortaya çıkarması ile tanınan Jane Manchun Wong, Twitter'ın yeni özelliğini gün yüzüne çıkardı. Wong tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Coins isimli bir özellik üzerinde çalışıyor.

Kullanıcılar, Coins özelliği sayesinde sevdiği içerik üreticilerine destek olabilecek. Popüler sosyal medya platformunun web sürümünde Coins satın alımı Stripe aracılığı ile gerçekleşecek. Kullanılmayan Coins'ler kullanıcıların hesabında kalacak. Yani satın aldığınız bir Coins'i anında kullanmanız gerekmeyecek.

Daha önce paylaşılan bir ekran görüntüsünde kral tacı, gül, bronz kupa, gümüş kupa, altın kupa dahil olmak üzere çeşitli hediyeler yer alıyordu ve bu hediyelerin karşısında farklı miktarlarda Coins'ler bulunuyordu. Örneğin 1 kral tacı 300 Coins'ken 1 adet gül ise 600 Coins'ti.

Söz konusu bilgi göz önünde bulundurulduğunda yeni özellik TikTok'taki sisteme benzeyebilir. Yani kullanıcılar satın aldığı Coins'ler ile hediyeler satın alabilir ve bu hediyeleri içerik üreticilerine gönderebilir. Elbette Twitter konu ile ilgili bir açıklamada bulunmadı. Dolayısıyla bunlar yalnızca birer söylentiden ibaret.

Instagram'da Değişikliğe Gidiliyor: Bu Sekme Artık Görünmeyecek!
SOSYAL MEDYA

Instagram'da Değişikliğe Gidiliyor: Bu Sekme Artık Görünmeyecek!

Instagram bir süre önce uygulama içi görünümünü değiştirmişti. ''Yeni gönderi'' simgesini üst kısma taşıyarak alt bölüme alışveriş yapmak isteyenler için "Mağaza" sekmesi eklemişti.

Sosyal medya hizmeti denildiğinde akla ilk gelen hizmetlerden biri olan Twitter'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR