Twitter Hikayeler (Fleets) Yeniliklerle Beraber Geri Dönebilir!

Elon Musk tarafından yapılan bir açıklama, Twitter Hikayeler (Fleets) özelliğinin birtakım yeniliklerle beraber platforma geri dönebileceğini akıllara getirdi.

Twitter Hikayeler (Fleets) özelliği hakkında oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme, geçtiğimiz yıllarda kaldırılan özelliğin bazı yeniliklerle birlikte tekrar kullanıma sunulabileceğini gözler önüne serdi.

İlk olarak Snapchat tarafından sunulan Hikayeler daha sonra Instagram ve Facebook gibi popüler sosyal medya platformlarınca eklenmişti. Twitter, Hikayeler özelliğinin yaygın olarak kullanılmasına uzun bir süre aldırmayarak yoluna hikayeler özelliği olmadan devam etmişti.

Sosyal medya platformu, uzun bir süre bu akıma kapılmadan ilerlemeye devam etse de kararlılığını bozarak hikayeler özelliğini Fleets ismiyle kullanıcıların beğenisine sunmuştu.Fleets, Instagram ve Facebook’ta yer alan hikayeler özelliğine benzer şekilde yayımlandıktan kısa bir süre sonra otomatik olarak silinen paylaşımlar oluşturulmasına olanak sunuyordu.

Twitter Hikayeler (Fleets) Özelliği Ne Zaman Gelecek?

Beklentileri karşılayamadığı için geçtiğimiz yıllarda kullanımdan kaldırılan Fleets ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sosyal medya platformunda Fleets ile ilgili verdiği bir yanıtta Elon Musk, "Ama geçen seferki gibi değil" ifadelerini kullandı.

Musk'ın Fleets ile ilgili kullandığı bu cümle, söz konusu özelliğin sosyal medya hizmetine bazı yeniliklerle beraber geri dönebileceğini akıllara getirdi. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Musk, Hikayeler özelliğiyle ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı. Dolayısıyla işlevin tam olarak hangi tarihte ve hangi yeniliklerle geleceği henüz bilinmiyor.

Avrupa Birliği Twitter'ı Uyardı
SOSYAL MEDYA

Avrupa Birliği Twitter'ı Uyardı

Elon Musk'ın eline geçtiğinden beri Twitter'da sular durulmuyor. ABD'ye dair birçok gizli belgenin ifşasıyla sonuçlanan satın alım sonrasında uluslararası alanda bir tepki de Avrupa Birliği'nden geldi.

Kullanıcılara gündelik düşüncelerini ifade edebileceği bir platform sunmayı amaçlayan Twitter'ın Fleets özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce söz konusu işlev platforma yeniden eklenmeli mi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR