3 Aylık Ücretsiz Spotify Premium Kampanyası Başladı!

Ücretsiz Spotify Premium fırsatı sunuldu. Peki, kampanyadan yararlanmak için hangi adımları uygulamak gerekiyor? İşte kampanyaya dair ayrıntılar!

Ücretsiz Spotify Premium kampanyası başladı. Kampanya kapsamında hiçbir ücret ödemeden 3 ay boyunca premium sürüme sahip olabilirsiniz. Peki, Spotify'ın Premium isimli abonelik hizmeti herhangi bir ücret ödenmeden nasıl kullanılır?

 3 Aylık Ücretsiz Spotify Premium Nasıl Alınır?

  • Spotify'ın resmî web sitesini ziyaret edin.
  • Premium sayfasını görüntüleyin.
  • "0,00 TL karşılığında 3 ay ücretsiz kullan" butonuna tıklayın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Spotify sayfasındaki adımları takip edin.

En iyi müzik dinleme uygulamaları arasında yer alan Spotify, müzik dinlemekten hoşlanan internet kullanıcılarını sevindirecek bir kampanya başlattı. Platform, premium planını üç ay boyunca ücretsiz olarak sunmaya başladı.

Popüler dijital müzik hizmetinin resmi internet sitesi üzerinden söz konusu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Oldukça büyük bir fırsat sunan kampanyadan yararlanabilmek için premium sürümünü daha önce hiç kullanmamış olmak gerekiyor. Bu nedenle gerekli işlemi gerçekleştirmeden önce bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Spotify üzerinden müzik ve podcast dinleme deneyimini önemli ölçüde iyileştiren premium sürümünü bir süreliğine ücretsiz olarak sunan kampanya, 31 Aralık 2023 tarihinde sona erecek. Premium sürümü kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcılar, deneme süresinin ardından aylık belirli bir ücret ödemesi gerekecek.

Spotify Premium Neler Sunuyor?

Premium aboneliğine sahip olan kullanıcılara önemli avantajlar sunuluyor. Bu avantajların başında reklamsız müzik ve podcast dinleme deneyimi geliyor. Aboneler, uygulama üzerinden herhangi bir reklama maruz kalmadan müzik ve podcast dinleyebiliyor.

Ücretli sürümde daha fazla kontrol seçeneği de sunuluyor. Aboneler bu sayede istediği müziği istediği sırayla çalma olanağına sahip. Premium aboneliğine sahip olan kullanıcılar ayrıca en son çıkan müziklere erişim sağlayabiliyor.

Popüler dijital müzik hizmetinin premium abonelere sunduğu özellikler arasında müzikleri çevrim dışı dinleme de bulunuyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde internet bağlantısına sahip olmadığı zamanlarda bile müzik dinleyebiliyor. Ücretli üyelik yüksek kalitede ses de sunuyor.

Spotify’ın Hiç Bilinmeyen Özellikleri
İNTERNET

Spotify’ın Hiç Bilinmeyen Özellikleri

Spotify, müzik platformları içerisinde öne çıkan bir uygulamadır. Geniş özellikleriyle kullanıcı sayısını her geçen gün daha çok artıran Spotify’ın bazı özellikleri az ya da hiç bilinmiyor.

Bedava Spotify Premium kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz? Dünyanın en popüler dijital müzik hizmeti tarafından başlatılan kampanya ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR