Ücretsiz Xbox Live Gold Oyunları Açıklandı

Yazılım devi Microsoft tarafından yapılan duyuruyla beraber abonelere ücretsiz olarak sunulacak yeni Xbox Live Gold oyunları belli oldu. İşte detaylar!

Ağustos ayının ücretsiz Xbox Live Gold oyunları belli oldu. Peki, Xbox Live Gold aboneliğine sahip olan oyuncular, önümüzdeki ay içerisinde hangi yapımlara ücretsiz olarak erişebilecek? Abonelere bedava olarak sunulacak video oyunlarına ilişkin merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Yazılım devi Microsoft, piyasaya sürdüğü oyun konsolları için çeşitli avantajlar sunan Xbox Live Gold isimli bir abonelik sistemi sunuyor. Söz konusu hizmete abone olan oyuncular her ay düzenli olarak çeşitli ücretsiz oyunlara erişebiliyor.

Oyuncular söz konusu yapımlara erişebilmek için hizmete abone olması yeterlidir. Yani belirlenen oyunlar için ekstra bir ücret ödenmesine gerek kalmıyor. Ağustos ayında abonelere hangi yapımların sunulacağı bir süredir merak ediliyordu.

Microsoft, önümüzdeki ay Xbox Live Gold abonelerine ücretsiz olarak sunulacak yapımların yer aldığı bir liste paylaştı. Paylaşılan listede çoğu oyuncu tarafından oldukça beğenilen oyunlar da bulunuyor. Peki, ağustos ayında hangi yapımlar ücretsiz sunulacak?

Ağustos 2023’teki Ücretsiz Xbox Live Gold Oyunları Listesi

  • Blue Fire (1-31 Ağustos)
  • Inertial Drift (1-31 Ağustos)

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım devi Microsoft, ağustos ayında Xbox Live Gold abonelerine bedava verilecek oyunları bir blog yazısıyla duyurdu. Yapılan açıklama ile beraber abonelere ücretsiz olarak sunulacak oyunlar belli oldu. Ağustos ayının Xbox Live Gold bedava oyunları arasında Blue Fire ve Inertial Drift yer alıyor.

Ücretsiz Epic Games Oyunları Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!
OYUN

Ücretsiz Epic Games Oyunları Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!

Epic Games, düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Yeni ücretsiz Epic Games oyunları da belli oldu. Epic Games'in belirli aralıklarla bedava olarak dağıttığı oyunlar, oyuncuların uzun süre boyunca keyifli vakit geçirmesine imkân tanıyor.

2023 yılının ağustos ayında Xbox Live Gold abonelerine bedava olarak sunulacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR