Vivo X100 Pro+'tan İlk Detaylar Geldi: Kamerası Devrim Yaratacak!

Vivo'nun amiral gemisi serisine katılacak yeni X100 serisinden X100 Pro+'tan ilk detaylar ortaya çıktı. İşte detaylar!

Vivo X100 Pro+'tan İlk Detaylar Geldi: Kamerası Devrim Yaratacak!

Kasım 2022'de Vivo, Çin'de X90 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmüştü. Bu cihazlar Şubat 2023'te küresel pazara girmeleri için tanıtılmıştı. En yeni donanım ve yazılımlarla donatılan X90 serisi, Vivo'nun akıllı telefonları arasında zirvedeki serilerden biri. Şimdi ise bu seride sırada ne beklememiz gerektiğine dair ilk detaylara sahibiz.

Yakın tarihli bir rapora göre Vivo hâlihazırda Vivo X100 serisi üzerinde çalışıyor. Serinin Vivo X100, X100 Pro ve X100 Pro+ olmak üzere toplam üç model içermesi bekleniyor. Sızıntılarıyla ünlü Panda is Bald, kısa süre önce yaklaşmakta olan Vivo X100 Pro+ ile ilgili bazı heyecan verici ayrıntıları paylaştı.

Sızıntıya göre telefonun kamera sisteminin en etkileyici özelliklerinden biri değişken diyafram açıklığı. Bu özellik, kullanıcıların diyafram boyutunu manuel olarak ayarlamalarına olanak tanıyarak zorlu aydınlatma koşullarında bile yüksek kaliteli görüntüler yakalamalarını sağlayacak.

Vivo X100 Pro+'ın Kamerası Neler Vaat Ediyor?

Vivo X100 Pro+'tan İlk Detaylar Geldi: Kamerası Devrim Yaratacak!

X100 Pro+'ın öne çıkan bir diğer özelliği de ultra geniş serbest biçimli yüzey lensi. Bu gelişmiş lens teknolojisi sayesinde kullanıcılar daha geniş ve daha net çekimler yapabilecek, bu da onu manzara ve grup fotoğrafçılığı için mükemmel hâle getirecek. Ayrıca telefon, inanılmaz detay ve netliğe sahip çarpıcı portre çekimleri üretmek için en son algoritmaları kullanan bir portre mikro bulut platformuna sahip olacak.

X100 Pro+'nın kamera sistemi ayrıca sürekli ışık değişimi sağlayan bir periskop telefoto lens ile donatılacak. Bu, kullanıcıların düşük ışıklı ortamlarda bile nesneleri olağanüstü ayrıntılarla yakınlaştırabileceği anlamına geliyor. Son olarak, V3 görüntü sinyali işlemcisi telefonun fotoğraf ve grafik yeteneklerini daha da geliştirerek daha da iyi bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Peki sizin Vivo'nun yeni amiral gemisi serisinden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Vivo Y11 (2023) Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!
MOBİL

Vivo Y11 (2023) Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

Gerçekleştirilen tanıtım sonucunda Vivo Y11 (2023) özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, şık tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplayan telefon neler sunuyor? Vivo marka yeni modele dair merak edilen ayrıntılar haberimizde.

vivo'dan Yeni Kampanya: Süper İkili Fırsatlar
MOBİL

vivo'dan Yeni Kampanya: Süper İkili Fırsatlar

Akıllı telefon pazarında öncü olan markalardan biri olan vivo, online satış platformu üzerinden alışveriş yapan kullanıcılarına avantajlı fırsatlar sunuyor.