WhatsApp Çöktü Mü? WhatsApp Erişim Sorunları Yaşanıyor!

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp'a erişim sorunları yaşanıyor. İşte detaylar!

WhatsApp Çöktü Mü? WhatsApp Erişim Sorunları Yaşanıyor!

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp'ta bir süredir mesajlar iletilemiyor ve karşı taraftan mesajlar alınamıyor. Bu da kullanıcılarda WhatsApp çöktü mü? sorusuna yol açtı.

Milyonlarca aktif kullanıcısına rağmen genel olarak pek fazla erişim sorunu ile karşılaşmayan WhatsApp, ciddi bir erişim sorunuyla karşı karşıya.

İlk olarak sosyal medya üzerinden kullanıcıların bildirdiği gelişmeye göre WhatsApp'ta herhangi bir mesaj, görsel veya sesli kayıt göndermek mümkün değil. Gönderilen mesajlar da karşı taraf tarafından alınamıyor. Ayrıca sesli çağrılar da gerçekleştirilemiyor.

WhatsApp Erişim Sorunu DownDetector'de de Bildirildi

WhatsApp Çöktü Mü? WhatsApp Erişim Sorunları Yaşanıyor!

Dünya genelindeki tüm platformların çökme veya herhangi bir nedenle yarattığı sorunların bildirildiği platform DownDetector'de de bir dizi kullanıcı WhatsApp erişim sorunu ile ilgili bildirimde bulunmuş durumda.

Sorun bu yazıyı sizlere ulaştırdığımız 21.30 itibarıyla devam ediyor ve WhatsApp cephesinden henüz bir açıklama gelmiş değil.

WhatsApp Bildirim Gelmiyor, Çözümü Nedir?
SOSYAL MEDYA

WhatsApp Bildirim Gelmiyor, Çözümü Nedir?

WhatsApp bildirim gelmiyor ise uygulama üzerinden gelen mesajlardan ve aramalardan anında haberdar olamıyorsunuzdur. Yeni mesaj gelip gelmediğini kontrol etmek için belli aralıklarla WhatsApp’a girmek ideal bir çözüm değildir.

Peki siz WhatsApp'ta benzer bir sorun yaşıyor musunuz? Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR