WhatsApp Kaybolan Mesajlar Özelliğini Tanıttı: Nasıl Kullanılır?

WhatsApp'a yeni özellik geldi. Şirket kaybolan mesaj özelliği hakkında resmi açıklama yaptı. WhatsApp kaybolan mesaj özelliği nasıl kullanılır?

whatsapp-1-gunde-gonderilen-mesaj-sayisi

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliği ile karşımıza çıktı. Bir süredir Facebook çatısı altında faaliyet gösteren WhatsApp kaybolan mesaj özelliğini yayına aldı. WhatsApp kaybolan mesaj özelliği nasıl kullanılır? Yeni özellik hakkında merak edilen detayları sizler için bir araya getirdik. İşte WhatsApp kaybolan mesaj özelliği hakkında bilmeniz gerekenler.

WhatsApp Kaybolan Mesaj Özelliği Nasıl Kullanılır?

Yeni özellik sayesinde WhatsApp konuşmaları 7 günün sonunda kaybolacak. Bireysel sohbetlerde bu özelliği her iki taraf da etkinleştirebilirken, grup sohbetlerinde de grup yöneticileri kaybolan mesajları etkinleştirebiliyor.

Kaybolan mesajlar özelliği açık olduğunda yedi gün sonra fotoğraflar ve videoları da dahil tüm konuşmalar her iki taraftan da ortadan kaybolacak. Yine özellik açık olduğunda ekran görüntüsü almak veya mesajları otomatik olarak silinmeden önce kopyalamak mümkün.

whatsapp-kaybolan-mesaj-ozelligi-nasil-kullanilir

Şirket özelliği kademeli olarak yayına veriyor bu yüzden sizin cihazınızda özellik görünmeyebilir. Kaybolan mesaj özelliğini açmanız için yapmanız gerekenler oldukça basit. Sohbet kısmının sağ üst köşesinde bulunan pencereden özelliğe erişim sağlanabilmekte.

WhatsApp, bu ay tüm kullanıcılara kaybolan mesajl özelliğini sunacağını duyurdu. WhatsApp tarafından yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:

"WhatsApp mesajları genellikle telefonlarımızda sonsuza dek kalıyor. Aile ve arkadaşlarımızla paylaştığımız anılara tutunmak güzel olsa da, gönderdiğimiz birçok mesajı aslında sonsuza dek saklamamıza gerek yok. WhatsApp’ta sohbet ederken mümkün olduğunca yüz yüze sohbet ediyor gibi hissetmenizi istiyor, bu sebeple de sohbetlerin tamamını saklamak zorunda kalmanıza gerek olmadığını düşünüyoruz. İşte tam da bu nedenle, WhatsApp’ta süreli mesajları kullanma seçeneğini sunmaktan ötürü heyecan duyuyoruz."

WhatsApp Yeni Depolama Yönetim Aracını Tanıttı: Video ile Açıkladı
İNTERNET

WhatsApp Yeni Depolama Yönetim Aracını Tanıttı: Video ile Açıkladı

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp yeni depolama yönetim aracını açıkladı. WhatsApp depolama yönetim aracı hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik.

YORUMLAR