WhatsApp Sohbetlerini Gizli Kodla Kilitlemek Artık Mümkün! Nasıl Çalışıyor?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sohbetleri kilitlemeye yarayan gizli kod özelliğini kullanıma sunuyor. İşte detaylar!

WhatsApp, son zamanlardaki yeni güncellemelerinde özellikle güvenlikle ilgili önlemler içeren özelliklere yer veriyor. Yeni gelen güncelleme de bu doğrultuda sohbetleri kilitlemeye yarayan gizli kod seçeneğini kullanıma sunuyor.

WhatsApp, daha önce sunduğu sohbet kilitleme özelliğini daha da detaylandırarak artık bu sohbetleri kilitlemeye ve kilidini açmaya yarayan gizli kod özelliğini tanıttı.

Gizli Kod ile Sohbetleri Kilitleyebileceksiniz

Gizli kod sayesinde artık kilitli sohbetlere ekstra bir gizlilik katmanı eklemek için telefonunun kilidini açarken kullandığınızdan farklı olan benzersiz bir şifre belirleyebileceksiniz.

WhatsApp Sohbetlerini Gizli Kodla Kilitlemek Artık Mümkün! Nasıl Çalışıyor?

Kilitli sohbetlerinizin sadece gizli kodunuz arama çubuğuna yazıldığında keşfedilebilmesi için Kilitli Sohbetler klasörünü de sohbet listenizden gizleyebileceksiniz.

Kilitlemek istediğiniz yeni bir sohbet olduğunda, artık sohbetin ayarlarına gitmek yerine kilitlemek için sohbete uzun basmak da yeterli olacak.

Şimdilik kademeli olarak kullanıma açılan yeni gizli kod özelliğinin önümüzdeki aylarda tüm dünyadaki kullanıcılar tarafından kullanılabilir olması bekleniyor.

WhatsApp Grubundan Çıkarılan İşçi Şirketten Dev Tazminat Aldı!
Yaşam

WhatsApp Grubundan Çıkarılan İşçi Şirketten Dev Tazminat Aldı!

Bir tesisatçı, hastalık iznindeyken iş WhatsApp grubundan çıkarılması sonrasında 130.000'i aşkın sterlin ödeme kazandı.

Peki siz WhatsApp'ın yeni gizli kod özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.