Windows 10 Tasarımı Değişecek!

Geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan yeni bir rapora göre Microsoft, Windows 10 tasarımı üzerinde önemli çalışmalar sürdürüyor. İşte merak edilen tüm detaylar!

Windows 10 Tasarımı Değişecek!

Microsoft tarafından 2015 yılında kullanıma sunulan Windows 10, o zamandan bu yana bazı küçük değişikliklerle hayatına devam etti. Tabii ki söz konusu şey tasarım trendleri olduğunda, zamana ayak uydurmak önemlidir. Bu kapsamda ortaya atılan bazı yeni raporlara göre Windows 10 tasarımı daha 'modern' bir hale getirilecek.

Windows 10 Tasarımı Ne Zaman Değişecek?

Microsoft tarafından yayınlanan iş ilanında yer alan 'Kapsamlı Görsel Gençleştirme' ifadesi, şirketin tasarımsal açıdan bazı değişiklikler yapmak istediğini ortaya koyuyor. Bu ilanın dikkat çekmesi üzerine anahtar kelimeleri ilandan kaldıran şirketin, bu sene içerisinde kapsamlı bir tasarım değişikliğine gitmesi öngörülüyor.

Windows 10 Oturum Açma Seçenekleri Nasıl Değiştirilir?

Hemen yukarıda da bahsettiğim gibi Windows 10'un yaklaşık altı yaşına gireceği ve diğer rakiplerinin de önemli tasarım değişikliklerine göz attığı kayda alınırsa, bu tasarım güncellemesi oldukça muhtemel gözüküyor. İlandaki ifadeleri kayda alırsak, bu değişiklik gerçekten de kapsamlı olacak.

Windows 10 21H1 Güncellemesi ile Gelecek Yenilikler
YAZILIM

Windows 10 21H1 Güncellemesi ile Gelecek Yenilikler

Microsoft tarafından önümüzdeki senenin ilk yarısında kullanıma sunulacak olan Windows 10 21H1 Güncellemesi bazı önemli yeniliklerle birlikte gelecek.

Windows 10 21H1 Güncellemesi Neler Sunacak?

20H2 güncellemesinin bir devamı olan 21H1, temelde 2021 Half 1 yani 2021'in İlk Yarısı anlamına geliyor. Microsoft tarafından Windows 10 21H1 olarak kodlanan bu güncelleme ile birlikte bazı önemli yenilikler, geliştirmeler ve özellikler ile karşılaşacağız.

Önceden ufak bir hatırlatma yapmamız gerekirse Microsoft, aşağıda paylaşacağımız yeniliklerin yeni sürümde olacağına yönelik bir garanti sunmuyor. Bu özellikler 21H1 güncellemesi için geliştirilme aşamasında ancak Microsoft bunları, yetişmemesi durumunda, daha sonraki güncellemelerde yayına alabileceğini de hatırlatıyor.

  • Yeni Simgeler
  • Arama Kutucuğu Geçmişi
  • Başlangıç Uygulaması Bildirimi
  • Depolama Birimi Uyarısı
  • Sistem Çapında HTTPS Üzerinden DNS
  • Yeniden Tasarlanmış Emoji Sekmesi
  • Yeni Disk Yönetimi Aracı
  • Ekran Kartı Yönetimi
  • Güncelleme Sonrası Bildirimi

Bir Telefonda 2 WhatsApp Hesabı Kullanma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Bir Telefonda 2 WhatsApp Hesabı Kullanma Nasıl Yapılır?

Bir telefonda 2 WhatsApp hesabı nasıl kullanılır? Aynı telefonda iki hesabı yönetmek, iki farklı hesaba gelen mesajları görüntülemek, iki farklı hesaptan farklı kişilere yazmak istiyorsanız bu yöntemlerden birini tercih edebilirsiniz.

Peki siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Windows 10'da kapsamlı bir tasarım değişikliğine gidilecek mi? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

YORUMLAR