WonderFox'tan Büyük Noel Kampanyası

WonderFox, 2017 Grand Christmas Party kampanyasında 1000$ değerinde 10'dan fazla programı ücretsiz dağıtıyor.

WonderFox Soft, Inc., yıl sonunun gelmesiyle birlikte düzenledikleri yeni kampanyayı duyurdu. WonderFox 2017 Grand Christmas Party kampanyası kapsamında tam 1000 $ değerinde 10’dan fazla program ücretsiz olarak dağıtılıyor. Kampanyanın detayları haberimizde.

2017 Okula Dönüş, Cadılar Bayramı şimdi de Noel kampanyası ile karşımıza çıkan WonderFox, 18 Aralık - 27 Aralık ve 28 Aralık - 5 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak Christmas kampanyasında Windows kullanıcıları için 10’dan fazla programı ücretsiz dağıtıyor. DVD Ripper Pro, IObit Driver Booster PRO 5, EaseUS MobiMover, WinToHDD, Soda PDF, Auslogics File Recovery , WPS, NXPower Lite, SUMo ve daha birçok, Windows PC kullanıcılarının işine yarayacak kaliteli programların yanı sıra video düzenleme programı GOM Mix Pro için 50 ücretsiz lisans kampanyaya katılım gösteren kullanıcıları bekliyor.

WonderFox’un 2017 Christmas kampanyası ilginizi çektiyse, kampanya sayfasından tüm detaylara ulaşabilir ve ihtiyacınız olan yazılımları ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. GOM Mix Pro ücretsiz lisansı almak içinse tek yapmanız gereken; WonderFox Facebook Sayfası’nı beğenmek, kampanyayı #WonderFoxChristmas başlığıyla sosyal medya hesabınızda paylaşmak ve ekran görüntüsünü mail adresine göndermek.

WonderFox'un Ücretsiz Yazılımlar Dağıttığı Kampanyayı Kaçırmayın!
YAZILIM

WonderFox'un Ücretsiz Yazılımlar Dağıttığı Kampanyayı Kaçırmayın!

Kullanıcılarına sunduğu farklı video düzenleme ve fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla tanıdığımız WonderFox firması yaygın olarka kullanılan yazılımların tam sürümlerini ücretsiz olarak dağıttığı yaz kampanyasını başlattı.

WonderFox'tan Ücretsiz Programlar ile Cadılar Bayramı Kutlaması
YAZILIM

WonderFox'tan Ücretsiz Programlar ile Cadılar Bayramı Kutlaması

WonderFox Soft, Inc., 2017 Okula Dönüş Kampanyası’ndan sonra Cadılar Bayramına özel hazırladığı güzel bir kampanyayla daha karşımızda.

WonderFox'tan Ücretsiz Programlar ile 2017 Okula Dönüş Kampanyası
YAZILIM

WonderFox'tan Ücretsiz Programlar ile 2017 Okula Dönüş Kampanyası

{mediaId=456004} WonderFox Soft, Inc., 2017 Okula Dönüş Kampanyası kapsamında tam 10 adet yazılımı ücretsiz olarak kullanıcılara veriyor.

YORUMLAR