Sony, PlayStation VR2 İçin Yeni Oyunlar Duyurdu

Teknoloji devi Sony, PlayStation VR2 için yeni oyunlar duyurdu. İşte sanal gerçeklik cihazının desteklediği video oyunlarının listesi!

Piyasaya sürdüğü oyun konsolları ve oyunlarla dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe ulaşan Sony, PlayStation VR2 için yeni oyunlar duyurdu. Sanal gerçeklik cihazı için duyurulan yapımlar, oyuncuların keyifli zaman geçirmesine imkân tanıyacak. 4 farklı video oyununun yer aldığı listeye dair detaylar haberimizde.

PlayStation VR2 İçin Duyurulan Yeni Oyunlar

  • Tiger Blade
  • Wanderer: The Fragments of Fate
  • Pixel Ripped 1995
  • The 7th Guest VR

Sony, PlayStation VR2 isimli sanal gerçeklik cihazı için Tiger Blade, Wanderer: The Fragments of Fate, Pixel Ripped 1995 ve The 7th Guest VR olmak üzere dört farklı oyun duyurdu. Yapılan duyuruda söz konusu yapımlara dair fragmanlar da yayımlandı.

Tiger Blade Fragmanı

Aksiyon düzeyi yüksek oyunlar oynamaktan keyif alan oyunculara hitap Eden Tiger Blade isimli yapımda suikastçıyı kontrol edeceksiniz. Dokunsal geri bildirim desteğine sahip olan oyunda çevrim içi liderlik tablolarının olacağı belirtildi.

Wanderer: The Fragments of Fate Fragmanı

Wanderer isimli yapımın yeni nesil VR cihazı için tamamen yeniden tasarlanmış bir sürümü olan Wanderer: The Fragments of Fate'te zaman yolculuğu yaparak maceraya adım atacaksınız. Karşınıza çıkan bulmacaları çözerek gizemi ortaya çıkarmaya çalışacaksınız.

Pixel Ripped 1995 Fragmanı

Oyuncuların nostlaji yaşamasına imkân tanıyan Pixel Ripped 1995'te eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. 1 dakika 2 saniye uzunluğundaki tanıtım videosuna aşağıda yer alan oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

The 7th Guest VR Fragmanı

Atmosferi başarılı şekilde yansıtmayı başaran The 7th Guest VR'da çeşitli bulmacalar bulunacak ve ilerledikçe bulmacaların zorluk seviyesi artacak. Oyundaki bulmacaları çözerek sırları gün yüzüne çıkarmaya çalışacaksınız.

Sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR2 için duyurulan yeni oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

En Çok İndirilen PlayStation Oyunları Açıklandı
OYUN

En Çok İndirilen PlayStation Oyunları Açıklandı

2024 yılının şubat ayında en çok indirilen PlayStation oyunları açıklandı. Peki, geçtiğimiz ay PlayStation 4 ve PlayStation 5 üzerinden en çok hangi video oyunları indirildi? Sony tarafından paylaşılan listelere ilişkin detaylar haberimizde.

YORUMLAR