Zoom Phone Türkiye'de de Kullanıma Sunuldu!

Sayısız ülkede hizmet veren Zoom Phone Türkiye'de de kullanıma sunuldu. İşte Zoom Phone'a dair her kullanıcının cevabını merak ettiği sorular ve yanıtları!

90'ı aşkın ülkede hizmet sunan Zoom Phone Türkiye'ye geldi. Phone'u insanların arama yapmak ve almak için piyasaya sürmesi ile iletişimi tek bir platformun çatısında birleştiren Zoom, hizmet sağladığı ülkelere bir yenisini daha ekledi.

Zoom Phone Türkiye'de Kullanıma Açıldı

Zoom'un iki yıl önce Zoom'dan arama yapmak ve almak için piyasaya sürdüğü Phone, Türkiye'deki kullanıcıların da hizmetine sunuldu. Zoom, Phone'u piyasaya sürmesi ile tüm iletişim biçimlerini (video, ses ve mesajlaşma) tek bir platformun çatısı altında birleştirmişti.

Kullanıcılara sorunsuz bir iletişim deneyimi sunma vaadini yerine getirmek için piyasaya sürülen Phone, Zoom'un kullanıcılara istediği zaman istediği yerde istediği şekilde iletişime geçmesini sağlamak için sunduğu yeni bir yol olmuştu.

Zoom, Phone hakkında sıkça sorulan sorular yazısında özellikle ilgili sıkça sorulan sorulara da yer vermişti. Kullanıcıların Zoom Phone ile ilgili en çok sorduğu soruların başında aşağıdaki sorular yer almıştı.

1. Zoom Phone ile mevcut bir telefon numaramı kullanabilir miyim yoksa yeni bir telefon numarası mı almam gerekiyor?

Zoom, kullanıcıların mevcut numaralarını Zoom'a aktarmalarına olanak tanıyan LNP'yi destekliyor fakat kullanıcılar isteğe bağlı olarak yeni bir numara sağlanmasını da tercih edebilir.

2. Zoom Phone, toplantı desteği sunuyor mu? Toplantı desteği sunuyorsa maksimum kaç katılımcı olabilir?

Zoom Phone toplantıları destekliyor. Kullanıcı isterse konuşmaya herhangi bir üçüncü tarafı dahil edebiliyor ancak daha büyük toplantılar için Zoom'un toplantı uygulamasını kullanması öneriliyor.

3. Zoom Phone'da ne tür güvenlik kullanılıyor?

Zoom Phone'un en iyi şifreleme sistemi ile korunduğu iddia ediliyor. Zoom, sesli konuşmaları şifrelemek için SRTP kullandığını belirtiyor. Zoom ayrıca TLS 1.2 kullanıldığını ifade ediyor.

Zoom Phone Neler Sunuyor?

  • Üst düzey ses kalitesi sunar.
  • Microsoft Office 365 ve Google G-Suite ile entegrasyonlu olarak çalışabilir.
  • Herhangi bir bilgisayar veya mobil cihazdan sesli mesaj gönderilebilir veya kayıtlı telefon görüşmeleri dinlenebilir.
  • Tek bir tıklama ile telefon görüşmesinden toplantıya geçilebilir.
  • Windows, MacOS, iOS, Android ve Linux ile uyumlu olarak çalışır.
  • Toplantılar ve görüşmeler, ileride tekrar dinlemek üzere isteğe bağlı olarak kayıt altına alınabilir.

Bilgisayarınızı Ele Geçirebilecek Bu Zoom Açığına Dikkat Edin
GÜVENLİK

Bilgisayarınızı Ele Geçirebilecek Bu Zoom Açığına Dikkat Edin

Güvenlik araştırmacıları bilgisayarınızı ele geçirebilecek Zoom açığını deşifre etti. Bilgisayar korsanlarının, sizin izniniz olmadan bilgisayarınıza saldıracağı ve buna karşılık hiçbir şey yapamayacağınız ifade ediliyor.

YORUMLAR