2014 Yılının Unutulmaz Oyun Müzikleri

2014 yılında çıkmış ve oynamasanız bile mutlaka dinlemek isteyeceğiniz oyun müzik temaları.

2014 Yılının Unutulmaz Oyun Müzikleri

Oyunlar sadece grafikleri ya da konuları ile hatırlanmıyorlar. Oyunlarda bizi içine çeken, derinlik duygusu veren bir diğer önemli öğe de müzikleri. 2014 yılında çıkmış ve oynamasanız bile, müziklerini mutlaka dinlemek isteyeceğiniz oyun müziklerini seçtik.

Destiny

Açıkça söylemek gerekirse Destiny müzikleri oyunun kendisinden daha heyecanlı ve daha eğlenceli. 2014 yılında çıkan FPSMMORPG oyun, Eski Beatles üyesi Paul McCartney'in de katkılarıyla unutulmaz müziklere sahip. En çok beğenilen oyun içi tema ise 'End of the line' oldu. 

Child of Light

Biraz etheral (uçucu) karakterlerle bezeli olan oyunun müzikleri son derece ilgi çekici ve bağımlılık yaratabiliyor. Arka planda çalan müzik ise boş zamanlarınızda kitap okurken ya da dinlenirken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tınıya sahip. Bu oyunun da favori parçası 'Hymn of Light'.

Bravely Default

İlk olarak ABD dışında 2013 yılında piyasaya sürülen oyun, 2014 yılında müziklerinden dolayı kendinden oldukça bahsettirmişti. Anime karakterlerle bezeli oyunun Japon yazarları, müziğinin de eksiz olması için her türlü çabayı gösterdiler. Oyunun müzikleri son derece eğlenceli ve gerçekten özlediğimiz anime tınıları taşıyor. En sevilen parçası ise 'Love’s Vagrant'.

Nancy Drew: Labyrinth of Lies

Nancy Drew serilerinin hemen hepsinin müzikleri güzeldi. Ancak Yalanlar Labirenti daha özel tınılara sahip müzikleriyle daha akılda kalıcı oldu. Oyunun büyük bölümünün geçtiği Eski Yunanistan mekanlarına uygun müzikler, oyun oynamadan bile dinlenecek kalitedeydiler. Parçamız 'Resigned'.

Bayonetta 2

Hayran kaldığımız kadın kahramanlardan biri olan Bayonetta, görüntüleri ve kahramanı kadar ya da, kadın kahramanın görüntüleri kadar müziğiyle de son derece başarılı bir çalışma. Bayonetta 2, 2014 listemizde yer almayı hak ediyor. Bayonetta'dan sizlere gelen parçanın adı 'Tomorrow is Mine'.

Divinity:Original Sin

Son derece sürpriz bir isim var listemizde. Divinity: Original Sin müzikleri, oyun ile olmasa da müzikleriyle etkileyici bir çalışmaya dönüşen bir oyun oldu. Güçlü arka plan koro sesleri, klasik alt yapısıyla oyuncuları ortama bağlamayı başardı. İşte bir örnek: 'Divine Trancendance'.

Heartstone: Heroes of Warcraft

Listede bir Blizzard olmasa zaten olmazdı. Blizzard'ın sinamatikleri kadar, her oyunda kullandığı müzik teması da ses getiriyor. Biz de Heartstone'un müziklerinin Blizzard'a yakışır tınılar olduğunu düşünerek sizi 'Two Rouges, One Mask2' temasıyla baş başa bırakıyoruz. 

Dragon Age: Inquisiton

Bütün Dragon Age serisinin müzikleri son derece etkileyiciydi, bunu kabul etmek lazım. Ancak Inqusition diğer tüm serileri geride bırakacak müzikaliteye ve derinliğe sahip. Oyunun atmosferine son derece uygun, oynamadan durup dinlemek isteyeceğiniz temalara sahip oyundan Journey to Skyhold'u dinliyoruz. 

Sizin de başka listelemek istediğiniz oyun tema müzikleri varsa yorumlarda paylaşabiliriz. 

En İyi Müzik Uygulamaları

Zihin İle Müzik Yapmak

Twitch Yeni Müzik Kütüphanesini Duyurdu

Türkiye'deki En Popüler Online Müzik Servisleri

YORUMLAR