Advanced SystemCare Nasıl Silinir ve Kaldırılır?

Çok başarılı bir sistem optimizasyon aracı Advanced SystemCare nasıl silinir? Bu sorunun yanıtını arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte silme işleminin detayları!

Advanced SystemCare nasıl silinir? Bu yazıda bilgisayar bakımı ve bilgisayar hızlandırma konusunda en başarılı ve popüler programlar arasında yer alan Advanced SystemCare uygulamasını bilgisayarınızdan nasıl sileceğinizi anlattık.

Advanced SystemCare programı, ücretsiz olarak sunulan ve zamanla yavaş çalışmaya başlayan bilgisayarınızı hızlandırmanızda büyük fayda sağlıyor. Başarılı arayüze sahip olan programın kullanımıda oldukça basit.

Gereksiz dosya temizleme araçları, disk birleştirme ve kayıt defteri birleştirme işlemi, açılış hızlandırma, tarayıcı koruma, tarayıcı eklentilerini kaldırma, tarayıcı gizliliği gibi pek çok faydalı araç bulunduran Advanced SystemCare, bilgisayarınızın performansında büyük artış sağlıyor.

Laptop ve Masaüstü Bilgisayar Hızlandırma Yolları
NASIL YAPILIR

Laptop ve Masaüstü Bilgisayar Hızlandırma Yolları

Kullandığınız bilgisayarın performansı zaman zaman sizi rahatsız ediyor olabilir ve bunun ardında yatan sebebi bulmak, bazı durumlarda düşündüğünüz kadar kolay değil.

Advanced SystemCare silme işlemini gerçekleştirmek için bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Popüler programı bilgisayarınızdan kaldırmak istiyorsanız, anlattığımız adımları izlemeniz yeterli olacak.

Advanced SystemCare Nasıl Silinir?

  • Denetim Masası’nı açın.
  • "Programları Kaldır" bölümüne girin.
  • Programı bulun ve üzerine tıklayın.
  • Üstteki "Kaldır" butonuna basın.
  • Açılan pencereden "Kurulumu Kaldır" seçeneğini seçin.

Tüm dünyada çok sayıda kullanıcı tarafından kullanılan Advanced SystemCare isimli programını silme işlemini çok kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Program kaldırma işlemi, bilgisayarınızın performansına göre değişiklik gösterebilir.

Program kaldırma işlemi için ilk önce Görev Çubuğu’nda yer alan butona tıklayın. Arama kutucuğuna Denetim Masası yazın ve arama sonuçları üzerinden söz konusu aracı açın. Açılan pencere üzerinden "Programları Kaldır" bölümüne girin.

Söz konusu işlemi gerçekleştirmeniz halinde bilgisayarınızda yüklü olan programların bir listesi ile karşı karşıya kalacaksınız. Listeden Advanced System Care yazılımını bulun ve üzerine tıklayın. Üst kısımdaki "Kaldır" butonuna basın ve ardından "Kurulumu Kaldır" seçeneğini seçin.

Bu adımların nasıl uygulanacağı konusunda bilgisi olmayan kullanıcılar için program kaldırma sürecini görseller üzerinden de anlattık. Bu görsellere hemen aşağıdan göz atabilir ve işlemi sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

İlk olarak Denetim Masası’na girip, Programlar ve Özellikler kısmına gelin. Eski Windows sürümlerindeki adıyla anacak olursak; Program Ekle / Kaldır diyebiliriz. Bunun ardından, program listesinden Advanced SystemCare’ı bulup, listenin hemen üstünde bulunan Kaldır butonuna tıklayın.

Karşınıza yukarıdaki gibi bir uyarı penceresi gelecektir, Kurulumu Kaldır diyerek silme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra sistem saatinin bulunduğu kısımda “Bu uygulamayı kaldırmak, bilgisayarınızın performansında değişikliklere yol açabilir” şeklinde bir uyarı penceresi çıkacaktır. Bu pencereyle karşılaşmanız durumunda “Clean Now” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca son olarak şunu da belirtmek isterim, Advanced SystemCare uygulamasını kurarken ek olarak IObit Uninstaller uygulaması da yüklenebilir. Bunu da Programlar ve Özellikler listesinden bulup kaldırabilirsiniz.

YORUMLAR