Android İçin En İyi 10 Motor Yarışı Oyunu

Motor kullanmayı sevenlerin ortak bir özelliği varsa o da motorla ilgili ne olursa olsun sevmeleridir. Yolda yürürken sokaklarda gördükleri motorlara merakla bakarlar ve canları sıkıldığında internette motor ekipmanlarına bakarlar.

Android İçin En İyi 10 Motor Yarışı Oyunu

Motor kullanmayı sevenlerin ortak bir özelliği varsa o da motorla ilgili ne olursa olsun sevmeleridir.  Yolda yürürken sokaklarda gördükleri motorlara merakla bakarlar ve canları sıkıldığında internette motor ekipmanlarına bakarlar.

Bunları iyi biliyorum çünkü ben de bir motor sevdalısıyım. Motorla gezmenin ne kadar eğlenceli bir şey olduğunu insan motora binene kadar anlamıyor. Fakat bir kere alıştınız mı vazgeçemiyorsunuz. Siz de yaz gelse de motora binsem diye düşünüyorsanız artık bir motor sevdalısı olmuşsunuz demektir. En kötü tarafı da havalar kötüyken motorunuzdan uzak kalmak zorunda oluşunuzdur heralde. Fakat artık özleminizi mobil oyunlarla bastırabilirsiniz.

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çeşit çeşit motor oyunu var. Tehlikeli hareketler yapmaktan zombi öldürmeye, arabaların arasından sıyrılarak hızla ilerlemekten ATV kullanmaya kadar pek çok farklı motor oyunu arasından size hitap edeni bulmakta zorlanıyorsanız, listemize göz atmanızı tavsiye ediyorum.

2XL MX Offroad

2XL MX Offroad, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir arazi motor yarışı oyunu. Fakat aynı zamanda bu oyunda çeşit çeşit ATV aracı ile de yarışma şansına sahip oluyorsunuz.

ATV'lere ilgi duyuyorsanız, offroad yarışlar ilginizi çekiyorsa ve adrenalinin bol olduğu bir oyun arıyorsanız 2XL MX Offroad tam aradığınız oyun olabilir. Her yaştan oyuncunun da rahatça oynayabileceği oyunun grafikleri de gayet etkileyici.

Dağlarda ve ormanlarda yarıştığınız oyunda 16 yarış pisti, 2 farklı oyun modu, 8 farklı motor yarışçısı, farklı kamera modları ve zorluk seviyeleri de sizi bekliyor.

Bike Race Free

Bir diğer başarılı motor yarışı oyunu olan Bike Race Free, özellikle basit görünümü, eğlenceli ve hızlı ilerleyen yapısı ile motor yarışı oyunu olmakla birlikte el becerileriniz de test edebileceğiniz bir oyun diyebilirim.

Oyunda tehlikeli hareketler yaparken yarış pistini de tamamlamaya çalışıyorsunuz. Oyunda 150'den fazla yarış pisti ve 20'den fazla farklı dünya bulunuyor.

Ayrıca bununla birlikte 20'den fazla etkileyici motor da oyunda sizleri bekliyor. Her yaştan oyuncuya hitap eden Bike Race Free tamamen ücretsiz olarak indirip oynanabiliyor.

Death Moto 2

Bir diğer başarılı motor oyunu olan Death Moto 2, diğer motorculara karşı yarışmaktan ziyade hayatta kalma temalı bir oyun. Zombileri ve motorları seviyorsanız aksiyon dolu bu oyunu da seveceğinize eminim.

Death Moto 2'de aynı zamanda bir motor kullanırken karşınıza çıkan zombilere kılıcınızla saldırarak öldürmeniz gerekiyor. İlerledikçe topladığınız altınlarla daha güçlü motorları ve silahları seçebiliyorsunuz.

Grafikleri de gayet başarılı olan oyun hızlı ilerleyişi ve eğlenceli yapısı ile dikkat çekiyor. Motor kullanmayı seven herkesin denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Drag Racing: Bike Edition

Drag Racing aslında araba yarışları için kullanılan bir terimdir. Fakat artık bu tarzında bir motor yarış oyunu var. Drag Racing: Bike Edition'ı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz.

Oyunda  hızlı yarış, kariyer, antrenman ve online gibi farklı oyun modları bulunuyor. Bu oyun modlarından o anda size en uygun olanını seçip oynayabiliyor ve eğlenceyi artırabiliyorsunuz.

17 farklı motorla yarışabildiğiniz oyunda motorlarınıza yapabileceğiniz geliştirmeler çok fazla sayıda. Motora ince ayarlara yapabilmek ise oyunun keyfini daha da artırıyor.

Mad Skills Motocross 2

Mad Skills Motocross 2 de yine birinci oyundan sonra başarısı görülerek ikincisi de çıkarılan popüler motor yarışı oyunlarından birisi. 5 milyondan fazla indirilmiş olması da başarısını kanıtlar nitelikte diyebilirim.

Oyun gayet gerçekçi fizik motoruna sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Oyunda kullanabileceğiniz 7 birbirinden farklı motor bulunuyor ve elbette her motorun kendine özgü hız, güç gibi özellikleri bulunuyor.

Oyunda yine yarışabileceğiniz pek çok farklı pist ve kullanabileceğiniz özel güçlendirme sizleri bekliyor. Ayrıca her hafta katılabileceğiniz müsabakalar da oyunun eğlencesini artıran elementlerden birisi.

Motocross Meltdown

Motocross Meltdown da yine Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve aksiyon dolu bir motor yarış oyunudur. Heyecanlı oyun yapısı ve kolay alışacağınız kontrolleri ile dikkat çekiyor.

Öncelikle iOS'a sonradan Android'e uzun beklemeler sonrası çıkan oyunda iki modda farklı oyun stilleri bulunuyor. Sıçrama, takla atma gibi akrobatik hareketler de yapabileceğiniz oyunda yaptığınız şovlar ne kadar tehlikeliyse o kadar puan alıyorsunuz.

Ayrıca kendi motorunuzu düzenleyip özel motor yaratabileceğiniz oyunda 800 farklı düzenleme seçeneği var.

Racing Moto

Racing Moto bir diğer başarılı motor yarış oyunu diyebilirim. Oyunda motorunuzu telefonunuzun ivmeölçeri ile birlikte kontrol ediyorsunuz ve son sürat hız yapabiliyorsunuz.

Oyunda motoru kontrol etmek için cihazınızı sağa sola yatırmanız gerekiyor. Bununla birlikte ekrana dokunarak motorun hızını daha da artırabiliyorsunuz.

Oyun akıcı bir şekilde ilerliyor ve aynı zamanda karşınıza çıkan engellere ve bariyerlere çarpmamaya çalıştığınız için heyecanınızı da kaybetmiyorsunuz.

SpeedMoto

Racing Moto gibi SpeedMoto da yine başarılı bir motor oyunu. Burada da normal yolda ilerlerken altınları toplamaya var önünüzde giden arabalara çarpmamaya çalışıyorsunuz.

Özellikle 3D modellemeleri ve gerçekçi grafikleri ile dikkat çeken oyun akıcı performansı ile motor yarışı sevenlerin beğenisini kazanmış durumda.

Oyunda motoru kontrol etmek için telefonunuzu sağa sola yatırmanız gerekiyor. Bununla birlikte hızlanmak istiyorsanız ekrana dokunuyorsunuz.

Stick Stunt Biker 2

Bir diğer başarılı motor yarışı oyunu olan Stick Stunt Biker 2, çubuk adamlardan esinlenilerek geliştirilmiş bir oyun. Basit fakat sevimli ve etkileyici grafikleri ile dikkat çeken oyunda tehlikeli hareketler sizi bekliyor.

Oyun birbirinden heyecanlı 60 bölümden oluşuyor ve bölümleri düşmeden bitirmeye çalışıyorsunuz. Bunun için rampaları aşarken kendi hayaletinizle yarışıyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe başarınıza göre farklı motor tiplerinin de kilidini açtırabiliyor ve oyunun eğlencesini iki katına çıkarabiliyorsunuz.

Trial Xtreme 4

Son oyunumuz olan Trial Xtreme 4, en az bir önceki oyunları kadar başarılı serinin son oyunu. Bu oyunu da Android cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz.

Bu oyunda birbirinden zorlu yarış pistlerinde aksiyon dolu yarışlara katılıyorsunuz. Oyunu dünyanın her yerinden farklı insanlarla birlikte oynayarak kendinizi yarış pistinde kanıtlayabiliyorsunuz.

Başarılı, canlı ve renkli grafikleri ile dikkat çeken oyunun kontrol mekanizması da gayet kolay diyebilirim. Ayrıca oyunda ilerledikçe motorunuzu geliştiriğ değiştirebiliyor ve daha güçlü bir motor elde edebiliyorsunuz.

YORUMLAR