Android için En İyi Ücretsiz Ateş Etme Oyunları

Ateş etme oyunları, veya oyunseverlerin sıkça tercih ettiği bir diğer ismiyle shooter oyunları, her platform için bu aralar en revaçta olan oyun türleri arasında yer alıyorlar. Nereye giderseniz gidin, nereye kaçarsanız kaçın, karşınıza yol üstünde oynay

Android için En İyi Ücretsiz Ateş Etme Oyunları

Ateş etme oyunları, veya oyunseverlerin sıkça tercih ettiği bir diğer ismiyle shooter oyunları, her platform için bu aralar en revaçta olan oyun türleri arasında yer alıyorlar. Nereye giderseniz gidin, nereye kaçarsanız kaçın, karşınıza yol üstünde oynayabileceğiniz bir çok ateş etme oyunu sunulduğunu göreceksiniz. Etrafta bu kadar çok seçenek varken ve en beğenilen ateş etme oyunlarının paralı olması sebebiyle ücretsiz olup da yüksek kalitede bir eğlence sunan örnekleri bu başlık altında topladık. Android kullanıcılarının cebine yük olmayacak olan bu masrafsız ama kaliteli oyunlara gelin birlikte göz atalım.

Respawnables

Üçüncü kişi kamerasından oynadığınız Respawnables, mobil oyun sektörünün büyük üreticilerinden biri olan Zynga tarafından hazırlandı. Tek kişilik bir oyun modu olan Respawnables, aynı zamanda internet üzerinden arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bir multiplayer modu içeriyor. Farklı multiplayer görevleri ve 100'den fazla haritası sayesinde bu oyuna geri dönmek için her daim başka bir bahaneniz olacaktır. Team Fortress benzeri çizgi roman görselleriyle bezenmiş olan bu oyun mobil cihazlar için çıkmış bir klasik.

Dead Trigger 1 & Dead Trigger 2

Dünyayı sarmalayan Zombie istilası sonucu kaotik ve zorlu hayat koşullarının var olduğu bir ortamda vakit silahlanıp rakip parçalama vaktidir. Neredeyse 3 yıl önce çıkan ilk oyun da tadından hiçbir şey yitirmemesiyle birlikte sonrasında gelen Dead Trigger 2'nin köklü değişiklikler yaratan güncellemeleri, Zombie avına çıkmayı sevenlerin hobilerini gerçekleştirebileceği bir katliam şöleni sunuyor. Kaliteli grafiklerle birlikte gelen temiz kontroller, iyi bir shooter için prensip olan bir mimariyi başarılı bir şekilde aktarıyor. Zombie konulu oyunlara da bayılıyorsanız her iki oyun da kaçırmamanız gereken cinsten oyunlar.


Deer Hunter 2014

Olur da katliam kısmını bir kenara atmak isteyip işin daha doğal bir disiplini haline gelmiş olan avcılığa merak sardıysanız. Deer Hunter sizin aradığınız oyun olabilir. Şahsi fikrimi soracak olursanız, etinden sütünden faydalanmadığınız sürece hayvan öldürmenin vahşet sayılması gerekiyor. Adil kurallar çerçevesi içersinde oynayıp vicdan sahibi olduğunuzu temenni ederekten, 3 boyutlu graklerin kalitesinin göz kamaştırıcı olduğunu belirtmemde yarar var. Vahşi ortam içersinde pusuya yattığınız bu oyunda hindiler, geyikler, ayılar ve bir ormanda düşünebileceğiniz birçok farklı hayvan sizin av sporunuzu gerçekleştirmeniz için gerekli koşulları sağlıyor.

Zombiewood

Gameloft yapımı bu Zombie oyunu, shooter özelliklerine sahip olsa da iyi işlenmiş hikaye örgüsüyle de dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Zombie felaketi sonrası Los Angeles şehrinde hayatta kalma çabanızı konu alan oyunda izometrik kamera açısı ve dört yandan saldıran yaratıklar aradığınız aksiyon için ideal ortamı hazırlıyor. Hareket ve ateş etme yönlerini bağımsız olarak kontrol edebildiğiniz bu oyunda refleks ve el becerisi sevenler için hardcore oyun eğlencesi garantilidir. 10 farklı oyun modu ve 20 farklı silah çeşidi sizin için yeteri miktarda eğlenceyi tek bir oyuna paketliyor.

Zombie Gunship

Zombie öldürmek isteyenler için her çeşit ateş etme oyunu var demeyin. Bu sefer işinizi devasa bir savaş uçağındaki cephaneyle çözmeniz gerekiyor. Günümüzün askeri hava kameralarını anımsatan gerçekçi görüntüler eşliğinde toprakları tamamen fethetmiş olan Zombie ordularına bir karşı saldırı düzenlemeniz gerekiyor veya insanların son hayat kırıntılarını ölesiye savunmanız gereken bölümler de mevcut. Uzun vadeli bir eğlencenizin olmayacağını düşünüyorsanız oyunu sadece görselleriyle değerlendirmemenizde fayda var. Farklı oyun modları sayesinde bir varyasyonu çok oynadığınızı düşünürseniz farklı bir modda ayrı bir keyif yakalayabilirsiniz.

SHADOWGUN: DeadZone

Uzun bir süre önce çıkmış olsa da oyun zevkinden hala ödün vermeyen SHADOWGUN: DeadZone, shooter oyunları kategorisinde Android cihazlarında klasikleşmiş bir konuma sahip. Online olarak oynanabilen bu oyunda dilerseniz kendi arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz veya sunucu üzerinde oynayan diğer oyuncularla beklemeden bir oyuna dahil olabiliyorsunuz. Deathmatch ve Zone Control modları sayesinde takımlar halinde veya herkesin birbirine düşman olduğu arenalarda silahlarınızı konuşturup savaş taktiklerinizi mobil cihazınıza aktarabileceksiniz. Mobil üzerinden shooter oynamaya alışık değilseniz öğrenmesi biraz zaman alan oyun sizin göstereceğiniz emeği sonuna kadar hakkeden şeker gibi bir shooter.

Into the Dead

Şaşırmayacağınızı biliyorum, ama bu oyunda da yapmamız gereken şey Zombie kardeşlerimizi öldürmek. Daha hareketsiz ve hedefe odaklı bir oyun tarzı sunan Into the Dead, güzel grafikleriyle birlikte karamsar havasıyla da dikkat çekiyor. Puslu ve karanlık bir atmosferde oynadığınız bu oyunda karşınıza çıkan Zombieler oldukça korkutucu görünüyorlar. Neyse ki her derde deva olan sihirli ilacınız şarjörlerinizin içinde. Yarınları görmeyecekmişçesine ateş edip çirkinlik abidelerini vurduğunuz bu oyun çabuk alışılan kontrolleriyle oyunun içine hızlı girmenizi sağlıyor.

GUN ZOMBIE: HELLGATE

Gerçekçi Zombie oyunları kervanına eklenecek olan bir başka shooter oyunu da GUN ZOMBIE: HELLGATE isimli çalışma. İster inanın, ister inanmayın ama bu oyunda yapabileceğiniz tam tamına 500 tane farklı görev var. SHooter oyunları için vageçilmez başka bir detay da eksik edilmemiş ki, o da 25 farklı silah çeşidi. Peki neden mi 25 farklı silah? Çünkü, neden olmasın! Size kalan kısmı her birini kullanarak rakiplerini mermi manyağı yapmak. Rakip deyip geçmek istemiyorum, çünkü 15 farklı Zombie çeşidiyle bu oyun size ateş etmeniz için 1001 sebep yaratıyor.

Major Mayhem

Shooter ve sonsuz koşu dinamiklerini bir araya getiren Major Mayhem, özellikle Arcade salonlarından aşina olduğumuz bir oyun keyfini mobil platforma sunan eğlenceli bir oyun. Android için en çok indirilen shooter oyunları arasında yer alan Major Mayhem, sürekli olarak gelen güncellemerle zamana meydan okuyan bir eğlence sunuyor. sizi yolda bırakmayacak bu oyunda oynadığınız piyade ile rehine kurtarma operasyonları düzenleyip farklı silah çeşitleriyle düşman kamplarına saldırı düzenlemeniz gerekiyor. Testosteron ve sevimliliği aynı anda sunan Major Mayhem bu alışılagelmemiş kombinasyonu başarılı bir şekilde aktarıyor.

Fields of Battle

Daha aile dostu bir oyun profili sunan Fields of Battle, çıkar çıkmaz büyük ilgi toplayan bir Paintball oyunu. Herkesin keyif alabileceği tarzda bir oyun yaratabilmek için günlük hayatımızdan ince bir ayrıntıyı yakalayan bu oyun, Paintball furyasını sürükleyici bir mobil oyuna çeviriyor. Gelişmiş kontrol seçenekleri, başarılı harita tasarımları ve farklı silah çeşitleriyle birlikte çocuklara teselli olsun diye yapılmış bir oyun olmadığını ispatlayan Fields of Battle, online olarak farklı oyuncularla mücadele edebileceğiniz kaliteli bir deneyim sunuyor. Oyun o kadar başarılı ki şiddettin şart olduğunu düşünenler bile Paintball'un eğlenceli dünyasına transfer olabilir

Unutmamalı ki, hazırlamış olduğum liste kişisel fikirlerimi kapsamaktadır. Dolayısıyla sizin katılmadığınız bir durum varsa kendi fikrinizi eksik etmeyin. Listeye sizin de ekleyebileceğiniz ve tavsiye edebileceğiniz oyunlar var. Aşağıdaki yorum kutusuna derdinizi anlatın, biz de size kulak verelim. Herkese iyi oyunlar ve bol eğlenceler.

YORUMLAR