Android İçin Saç Bakım Uygulamaları

Biz kadınlar için saçlarımızın güzelliği çok önemlidir. Belki de her yıl kuaförlere yüzlerce lira para dökeriz. Çünkü bizim için saçlarımız, bizi yansıtan, dış görünümümüzü değiştiren ve hatta kim olduğumuzu bile belirleyen çok önemli bir parçamızdır. Hat

Android İçin Saç Bakım Uygulamaları

Biz kadınlar için saçlarımızın güzelliği çok önemlidir. Belki de her yıl kuaförlere yüzlerce lira para dökeriz. Çünkü bizim için saçlarımız, bizi yansıtan, dış görünümümüzü değiştiren ve hatta kim olduğumuzu bile belirleyen çok önemli bir parçamızdır. Hatta öyle ki bazı kadınlar saçlarının şeklini değiştirirken ya da kestirmeye karar verirken çok uzun zamanlar harcarlar çünkü kendilerini bir türlü hazır hissetmezler. Çünkü saçlarını kestirirlerse, kendilerinden bir parça vereceklerini de hissederler.

Hal böyleyken hayatımızın her alanına el atmış olan mobil uygulama geliştiricileri buna da bir çare düşünmüş. Artık Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çok saç bakım, stil ve şekil uygulaması var. Bunlardan bir kısmı kuaföre gitmeden saç şekilleri denemenize yardımcı olurken bir kısmı da size evde kendiniz uygulayabileceğiniz saç stilleri sunuyor.

Eğer siz de saçlarına çok önem veren ve değişik stiller denemeyi seven kadınlardansanız, fakat bir türlü cesaret edemiyor ve size ilk adımı attıracak bir şeylere ihtiyaç duyuyorsanız, bu uygulamalara göz atmanızı tavsiye ederim.

Güzelleşelim

Saçlarınız konusunda tüyolar alabileceğiniz ve ipuçları öğrenebileceğiniz ilk uygulamamız Güzelleşelim. Web sitesi olarak yayın hayatına başlayan Güzelleşelim.com'un artık bir de mobil uygulaması var.

Güzellikle ilgili bir çok öneri, video ve püf noktasını bulabileceğiniz uygulama tamamen Türkçe olmasının yanında ücretsiz. Saçlarınızı nasıl daha bakımlı ve güzel tutabileceğinizle ilgili bir çok video bulabilirsiniz.

Ayrıca bir video izlediğinizde size ona benzer videolar öneren uygulama ile vakit kaybetmeden kolayca merak ettiğiniz konu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Yine beğendiğiniz videoları arkadaşlarınızla sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Güzelleşelim uygulamasına Google Play Store üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Hair, Nails, Makeup

Hair, Nails, Makeup uygulaması sadece saç üzerine olmayan gayet kapsamlı bir güzellik uygulaması. Uygulamada saçlarınızla ilgili öğrenmek istediğiniz her şeyi bulabileceksiniz.

Ayrıca çeşitli saç modellerini görebileceksiniz. 1000'den fazla saçla ilgili ipuçları, fotoğraflar ve videolar uygulamada sizi bekliyor. Saçlarınızı bakımlı tutmak ve güzel saç modelleri denemek istiyorsanız bu uygulama tam size göre.

Nasıl yapılır bilgileriyle bir çok püf noktası ile saçlarınızı bakımlı tutmak için doğru ürünü seçme ipuçları da uygulamada sizi bekliyor.

Cute Girls Hairstyles

Değişik saç şekilleri denemek için kullanabileceğiniz bir uygulama olan Cute Girls Hairstyles uygulamasında ücretsiz olarak göz atabileceğiniz 10 adet uygulama mevcut. Fakat uygulamayı severseniz premium versiyona yükseltebilirsiniz.

Gündelik hayatta uygulayabileceğiniz saç şekillerinden, işe giderken yapabileceğiniz saçlara, düğünde kullanabileceğiniz saçlardan gece hayatından yapabileceğiniz saç şekillerine bir çok saç stilini bu uygulamada bulabilirsiniz.

Uygulamanın premium versiyonunda 240'dan fazla video mevcut. En popüler saç stillerini bulabileceğiniz uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Saçlar – Saç Modeli

Saçlarınızın harika gözükmesi için kullanabileceğiniz bir çok saç stilinin mevcut olduğu bir diğer uygulama ise Saçlar – Saç Modeli. Güzel saçlara sahip olmak için de ayrıca bir çok ipucu ve püf noktası sunuyor.

Dağınık saçlardan topuz modellerine, gündelik saç modellerinden gece hayatında kullanabileceğiniz saç stillerine kadar 300'den fazla saç modeli uygulamada sizi bekliyor. Ayrıca en son saç trendleri de uygulamada mevcut.

Yine sağlıklı saçlara sahip olmak için bilmeniz gereken her şey, kullanmanız gereken saç ürünleri ve daha pek çok yararlı ipucu ve püf noktası da uygulamanın artıları arasında.

Celebrity Hairstyle Salon

Saçlarınızın kendi şeklini bozmadan ve kuaföre gitmek zorunda kalmadan saç şekli deneyebileceğiniz bir uygulama olan Celebrity Hairstyle Salon uygulaması ile ünlülerin beğendiğiniz saç modellerini kendi üzerinizde deneyebilirsiniz.

20'den fazla gerçekçi saç renki ve bir çok ünlünün saç modelini bulabileceğiniz uygulamada tek yapmanız gereken fotoğrafınızı çekmek ya da eski fotoğraflarınızdan birini seçip saç modelini seçmek.

Saçlarınızı değiştirdikten sonra öncesi ve sonrasını karşılaştırabilir, sonuçları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Saç modeli arıyorsanız denemeniz gereken bir uygulama.

Hair Color Studio

Kuaföre gitmeden kendi saçlarınızın rengini değiştirirseniz nasıl olur görmek istiyorsanız kullanabileceğiniz bir diğer uygulama da Hair Color Studio. Uygulamaya kendi fotoğrafınızı yüklüyorsunuz ve ardından hangi rengin size yakışacağını görebiliyorsunuz.

Yirmiden fazla gerçekçi saç renginin ve tonunun bulunduğu uygulama ile anında değişik renklerin sizde nasıl duracağını görebiliyorsunuz. Ardından isterseniz bu sonuçları kaydedip arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Eğer siz de saçlarınızın rengini değiştirmekten korkuyorsanız ve önceden nasıl olacağını görmek istiyorsanız, bu uygulamaya bir şans vermelisiniz.

Hair Change

Bir diğer sanal saç değiştirme ve deneme uygulaması olan Hair Change ile de yine kendi evinizden çıkmadan değişik saç stillerinin sizde nasıl duracağını görebilir ve kararınızı ona göre verip pişman olmazsınız.

Uygulamanın kullanımı diğer benzer uygulamalarla aynı şekilde. Bir fotoğrafınızı çekip koyuyor ya da eski fotoğraflardan seçiyorsunuz. Ardından gerekli düzenlemeleri yapıyor ve saç stillerini deneyebiliyorsunuz.

Saçlarınıza uygulayabileceğiniz bir çok stil bulabileceğiniz uygulama ile denemek istediğiniz saç stillerini kolayca deneyebilirsiniz.

Hair Salon

Yine bir diğer saç stilleri deneme uygulaması olan son uygulamamız Hair Salon da başarılı bir uygulama. 1 milyona yakın indirmeyle başarılı olduğunu da kanıtlamış bir uygulama.

Saçlarınızın şeklini değiştirmekten korkuyorsanız ve daha sonra pişman olmak istemiyorsanız, bu uygulama ile saçlarınızı gerçekten değiştirmek zorunda kalmadan çeşitli stilleri deneyebilirsiniz.

Yine tek yapmanız gereken bir fotoğraf seçmek ve ardından gerekli düzenlemeleri yapıp değişik saç şekillerini kendi üzerinizde denemek.

YORUMLAR