Kodlama Bilmeden Android Uygulaması Nasıl Yapılır?

Kodlama bilmeden Android uygulaması nasıl yapılır? Bu rehberimizde merak ettiğiniz tüm detayları sizler için bir araya getirdik.

Android Uygulaması Nasıl Yapılır

Kodlama Bilmeden Android Uygulaması Nasıl Yapılır? - Günümüzden birkaç sene öncesine döndüğümüzde mobil uygulama yapmak oldukça zor bir olay gibi gözüküyordu. Nitekim gelişen teknoloji ve araçlar ile birlikte artık gözünüzde zorlu bir sürecin canlanmasına gerek yok. Eğer kendi internet sitenizin bir mobil uygulaması olsun istiyorsanız, birkaç dakika içerisinde oluşturmanız mümkün.

Oyun Nasıl Yapılır? Oyun Geliştirme Süreci Nasıl İlerliyor?
NASIL YAPILIR

Oyun Nasıl Yapılır? Oyun Geliştirme Süreci Nasıl İlerliyor?

Oyun nasıl yapılır sorusu, oyun geliştirmek isteyen kişiler tarafından sık sık sorulan soruların başında geliyor. Oyun yapımı için insanların dikkat etmesi gereken bazı önemli hususlar bulunuyor.

Çeşitli araçlardan yardım alarak, herhangi bir kodlama bilgisine ihtiyaç duymaksızın mobil uygulama yaratabilirsiniz. Bu noktada en popüler servislerden birisi AppsGeyser olarak öne çıkıyor. Bu servis yalnızca basit yapısı ile değil, aynı zamanda ücretsiz olması ile de öne çıkmakta.

Kodlama Bilgisi Olmadan Android Uygulaması Nasıl Yapılır?

  • AppsGeyser'in ana sayfasına gidin.
  • Create Now butonuna tıklayın.
  • Website butonuna basın.
  • Gerekli bilgileri doldurun.
  • Create App butonuna basın.
  • Gerekli izinleri onaylayın.
  • Uygulamanız hazır!

Buradaki adımları uygulamaya başlamadan önce AppsGeyser'ın internet sitesine gitmeniz gerekiyor. Bunun için hemen yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir ve tek tıkla ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Hemen yukarıdaki anlatım kendi internet sitenizin mobil uygulamasını yapmanız adına oldukça basit bir anlatımı işliyor. Tabii bu süreçte pek çok farklı uygulama yapabileceğinizi hatırlalım. Yani yapabilecekleriniz yalnızca internet sitesi ile kısıtlı değil diyebiliriz. Servisin içerisinde yer alan şablonlar, hayal gücünüzün sınırlarına bakıyor diyebiliriz.

Android VPN Ayarları Nasıl Yapılır?

İnternet sitenizin uygulamasını oluşturduğunuz süreçte internet sitesinin adresi, uygulamanın adı, uygulamanın açıklaması, ikon seçimi, ekran düzeni seçimi ve uygulama kategorisinin belirlenmesi yeterli olacaktır. Yani herhangi bir profesyonelliğe ihtiyaç duymadığınızı söyleyebiliriz.

Cihazınıza indirdiğiniz .apk dosyasını Android cihazınıza kurup göz gezdirmeniz mümkün. Eğer uygulamanızı Play Store'da yayınlamak isterseniz bir geliştirici hesabına ihtiyaç duyacaksınız. Ayrıca servisin içerisinde yer alan Monetize isimli buton ile uygulama içerisine reklam dahil edebilir ve uygulamanızı bir gelir kapısına dönüştürebilirsiniz. Yine de belirli bir kullanıcı kitlesini yakalayana dek bunu yapmamanız faydanıza olacaktır.

GTA 5 Mobile (Android) Nasıl İndirilir ve Kurulur?
OYUN

GTA 5 Mobile (Android) Nasıl İndirilir ve Kurulur?

Android için GTA 5 mobil nasıl indirilir ve kurulur, GTA 5 mobil indirme linki nedir? Hayran yapımı Grand Theft Auto V (GTA V) mobil oyun hakkında cevabı merak edilen bütün soruları makalenin devamında tüm ayrıntıları ile yanıtlıyoruz.

Peki siz bu rehberimizde yer alan yöntem hakkında ne düşünüyorsunuz? Burada verdiğimiz bilgiler işinize yaradı mı ve kendi mobil uygulamanızı yapmayı başarabildiniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR