Angry Birds 2 Bilgisayarda Nasıl Oynanır

Angry Birds 2'yi bilgisayarınızın büyük ekranında akıcı bir şekilde oynamaya ne dersiniz?

Angry Birds 2 Bilgisayarda Nasıl Oynanır

Merhaba Tamindir takipçileri. Angry Birds oyunuyla büyük beğeni yakalayan ve milyonlarca oyun severe keyifli bir şekilde vakit öldürme imkanı sunan Rovio firması nihayet serinin yeni oyunu olan Angry Birds 2'yi yayınladı. Oyun ilk olarak Android ve iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için çıkış yaptı. Eğer mobil cihazlarınızda bu oyunu oynamak isterseniz bu bağlantıları kullanarak oyunu indirip oynamaya başlayabiliyorsunuz:

Fakat Android veya iOS işletim sistemini kullanan bir mobil cihaza sahip değilseniz oyunu oynayamamaktan şikayetçi olabilirsiniz. Ayrıca Angry Birds 2 oynayabilmek için akıllı telefon ve tabletleriniz belli sistem gereksinimlerini karşılıyor olmalı. Bu nedenle eski bir tablet veya telefona sahipseniz oyunu oynayabilmeniz mümkün olmuyor.

İşte bu tür durumlarda umutsuzluğa kapılmanıza gerek yok. Bu yazımızda anlatacağımız yöntem ile Angry Birds 2'yi bilgisayarınızda oynamanız mümkün olacak. Ayrıca büyük ekranda Angry Birds 2 oynamanın keyfini çıkaracaksınız.

Angry Birds 2 PC versiyonunu oynayabilmek için öncelikle BlueStacks programını bu bağlantıyı kullanarak bilgisayarınıza yükleyin:

Sonrasında kurulum işlemini başlatın ve işlem tamamlanınca BlueStacks'i çalıştırın. BlueStacks'in yükleme işlemi biraz zaman alabilir. İşlem bitince BlueStacks ana ekranında "Ara" tuşuna tıklayın:

Bu adımdan sonra herhangi bir arama yaptığınızda karşınıza "One time setup" ekranı gelecektir. Bu pencerede "Continue" tuşuna tıklayın.

Bir sonraki pencerede Google Play üzerinden Angry Birds 2 indirebilmek için ihtiyaç duyacağımız bir Google hesabı yaratacağız veya mevcut Google hesabımızı seçerek işlemlere devam edeceğiz:

Sağ alt köşedeki yeni hesap yaratma veya mevcut hesap ile giriş yapma seçeneklerinden birini seçip bu adımları tamamladıktan sonra tekrar One time setup ekranına döneceğiz. Bu ekranda yine Continue tuşuna tıklıyoruz. Sıradaki işlemde az önce yarattığınız veya giriş yaptığınız Google hesabını seçiyoruz:

Bu adımdan sonra tekrar One time setup ekranına dönüyoruz. Yine Continue tuşuna basarak bu penceredeki son adıma geçiyoruz. Yeni açılan pencerede Google hesabımıza giriş yapıyoruz:

Şifre bilginizi girip oturum açtıktan sonra küçük bir işlem daha yapmanız gerekiyor. Sıradaki işlem Google Play üzerinden Google Play Oyunlar uygulamasını indirmek. Bu iş için BlueStacks ana penceresinde "Ara" tuşuna tıklıyoruz:

Arama bölümüne "Google Play Oyunlar" yazıyoruz ve aramayı başlatıyoruz:

Açılan Google Play penceresinde aşağıdaki resimde işaretli uygulamaya tıklıyoruz:

Google Play Oyunlar yüklendikten sonra Google Play penceresinin üst bölümündeki arama çubuğuna Angry Birds 2 yazıyoruz ve aratıyoruz:

Çıkan arama sonuçları arasından Angry Birds 2'yi seçip indirmeye başlayabilirsiniz:

İndirme ve yükleme işlemi tamamlandıktan sonra artık Angry Birds 2'yi açıp oynayabilirsiniz:

İyi eğlenceler! Eğer bu çözüm işinize yaradıysa yazımızı paylaşmayı unutmayın. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.

GTA 5 Tarayıcıda ve Mobil Cihazlarda Nasıl Oynanır

YORUMLAR