Bilmeniz Gereken 3 Microsoft Uygulaması

Sizler için bir araya getirdiğimiz bu üç uygulamayı kesinlikle bilmelisiniz. Bu yazının sonunda, işinize mutlaka yarayacak 3 Microsoft uygulamasını öğreneceksiniz.

Microsoft'tan çıkan uygulamaların genellikle kullanıcıların dikkatini çekmediği doğrudur, fakat sizler için bir araya getirdiğimiz bu üç uygulamayı bilmenizde fayda  var. Bu yazının sonunda, işinize mutlaka yarayacak 3 Microsoft uygulamasını öğreneceksiniz.

1. How Old (Web)

Artık bir fotoğrafa bakar bakmaz fotoğraftakinin yaşını tahmin edebilecek bir robot var. How Old, bir insanın ortalama kaç yaşında göründüğünü söylüyor.

How Old, fotoğraftaki kişinin kaç yaşında olduğunu öğrenmek için kullanılan büyük bir Microsoft uygulamasıdır. Uygulama, insanın yaşını belli eden yüzdeki farklı noktaları bir araya getirerek yaş tahmininde bulunuyor.

Microsoft, robotun bu hesaplamaları yaparken adeta bir insanmış gibi düşündüğünü ve tahminlerini insani düşüncelerine dayanarak yaptığını ileri sürüyor. Her ne kadar tahminler gerçek yaşınızı doğru bir şekilde söylemiyor olsa da kaç yaşında olduğunuza dair yakın bir tahminde bulunabiliyor.

2. What Dog (Web ve iOS)

What Dog, fotoğraflardaki köpeğin cinsini öğrenmek için harika bir uygulamadır. Köpeğinizin fotoğrafını gönderdikten sonra köpeğinizin cinsinin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Uygulamanın eğlenceli kullanım yöntemlerinden biri de kendinizin ya da arkadaşlarınızın fotoğrafını yüklemek ve ardından fotoğraftaki insanın ne cins köpeğe benzediğini görmektir!

3. Celebs Like Me (Web)

Kaç yaşında göründüğünüzün tahminini ve köpeğinizin cinsini öğrendikten sonra, Microsoft’un üç yüz eşleştirme aracının sonuncusuna geldiniz. Celebs Like Me ile hangi ünlüye benzediğinizi öğreneceksiniz.

Uzun zamandır hangi ünlüye benzediğinizi öğrenmek istiyorsanız, bunu öğrenmenin şu an tam zamanıdır. Yüzünüzün net göründüğü bir fotoğrafı gönderdikten sonra hangi ünlüye benzediğinizi öğrenebilirsiniz.

Her Bilgisayarda Bulunması Gereken Programlar
GALERİ

Her Bilgisayarda Bulunması Gereken Programlar

Her Bilgisayarda Bulunması Gereken Programlar

Microsoft'tan İnsan Kalitesinde Çeviri Yapabilen Yapay Zeka
TEKNOLOJİ

Microsoft'tan İnsan Kalitesinde Çeviri Yapabilen Yapay Zeka

Microsoft, Çince’den İngilizce’ye insanlarla aynı kalitede çeviri yapabilen bir yapay zeka geliştirdi.

Microsoft, Çevreci Yapay Zeka Geliştiriyor
TEKNOLOJİ

Microsoft, Çevreci Yapay Zeka Geliştiriyor

Yapay zeka teknolojilerinin girmediği bir sektör ya da bulaşmadığı bir konu kalmayacak gibi görünüyor. Yapay zeka, şimdi de küresel çevre programının bir parçası olacak.

YORUMLAR