Discord Arkadaş Ekleme Nasıl Yapılır?

Discord arkadaş ekleme işlemi nasıl yapılır? Popüler hizmette arkadaş listesine yeni kişilerin eklenebilmesi için uygulanması gereken adımları açıkladık.

Discord, arkadaş ekleme işlemi için kullanıcılara birden fazla yöntem sunuyor. Bu yöntemlerin tamamı çok pratik bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Peki, popüler mesajlaşma uygulamasında diğer kullanıcıları eklemek için hangi adımları uygulamak gerekiyor? Hazırladığımız rehberde merak edilen soruyu cevaplayacağız.

2015 yılında hizmet vermeye başlayan Discord, yıllardır popülerliğini devam ettirerek büyük bir başarının altına imza attı. Günümüzde mesajlaşma hizmeti denildiğinde akla ilk gelen uygulamalardan biri olan Discord'da mesajlaşmanın yanı sıra sesli ve görüntülü görüşme imkânı da mevcut.

Popüler hizmeti tercih eden tanıdığınız kişileri arkadaş listenize ekleyebilmeniz mümkün. Böylelikle diğer kullanıcıların çevrim içi olup olmadığını görebilir, mesaj atmak istediğiniz kişiyi listeden kolayca bulabilirsiniz. Peki, Discord'da arkadaş nasıl eklenir?

Discord Arkadaş Ekleme Adımları

  • Discord'a girin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Discord simgesine basın.
  • Üst tarafta bulunan, yeşil renkli "Arkadaş Ekle" butonuna basın.
  • Arkadaşlık isteği göndermek istediğiniz kişinin Discord kullanıcı adını yazın.
  • "Arkadaşlık İsteği Gönder" butonuna tıklayın.

Gün içerisinde diğer kullanıcılar ile iletişim kurmak için tercih edilen popüler mesajlaşma uygulamasında arkadaş ekleyebilmek için uygulayabileceğiniz iki farklı yöntem bulunuyor. Bu yöntemlerin her ikisi de herhangi bir zorluk yaşanmadan hızlıca gerçekleştirilebilir.

Discord Nitro Nedir? Nasıl Kullanılır? Avantajları Nelerdir?
İNTERNET

Discord Nitro Nedir? Nasıl Kullanılır? Avantajları Nelerdir?

Discord kullanıcıları, Discord Nitro ile ekstra özelliklere sahip olup uygulamayı kişiselleştirilmiş şekilde kullanabilirler.

İlk yöntem için öncelikle Discord programını açın. Eğer oturumunuz kapalıysa üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın. Bu işlemin ardından söz konusu hizmetin arayüzü ile karşılaşacaksınız. Arayüzde yer alan Discord simgesinin üzerine basın.

Discord simgesine tıklamanız durumunda hesabınız üzerinden gerçekleştirdiğiniz sohbetlerin yer aldığı bir sayfa açılacak. Açılan sayfanın üst kısmında bulunan "Arkadaş Ekle" butonuna tıklayın. Eklemek istediğiniz kişinin kullanıcı adını ve Discord etiketini yazın.

Herkesin Bilmesi Gereken Discord Özellikleri
İNTERNET

Herkesin Bilmesi Gereken Discord Özellikleri

Video oyunu oyuncuları veya evden çalışanlar gibi birçok kişi sesli ve yazılı iletişim için Discord uygulamasından yararlanıyor.

Discord etiketi, kullanıcı adının yanında yer alan isimdir. Eskiden Discord etiketleri # simgesi ile başlıyordu. Sonrasında bu sistem değiştirildi ve # simgesi olmadan, daha sade Discord etiketlerine sahip olduk. Böylece arkadaş ekleme işlemi de daha kolay bir hale geldi.

Bir diğer yöntem ise özellikle yer aldığınız sunucudaki bir kişiyi eklemek için oldukça kullanışlıdır. Bu yöntemi uygulamak için sunucudaki kişi listesinden eklemek istediğiniz kullanıcının ismine sağ tıklayın. Bu adımı uygulamanız hâlinde "mesaj gönder", "ara", "profil" dahil olmak üzere pek çok seçenek çıkacak.

Söz konusu seçenekler arasından ister "Profil" seçeneğini seçebilir ve ardından "Arkadaşlık İsteği Gönder" butonuna tıklayabilir isterseniz direkt olarak penceredeki "Arkadaş Ekle" seçeneğini seçebilirsiniz.

En Popüler Discord Müzik Botları
YAZILIM

En Popüler Discord Müzik Botları

Discord, müzik botları sayesinde bambaşka bir deneyim sunuyor. Peki, en iyi müzik botu hangisi? Bu yazıda çoğu kullanıcı tarafından kullanılan birbirinden başarılı botları sıraladık.

Bu yazıda dünyanın en popüler mesajlaşma hizmetlerinden bir tanesi olan Discord'da arkadaşlarınızı nasıl ekleyebileceğinizi açıkladık. Discord'da arkadaş nasıl eklenir sorusu yanıtladığımız rehberdeki yöntemlerden bir tanesini kullanarak süreci kolayca tamamlayabilirsiniz.

Discord'da Aynı Anda 2 Hesap Açılır mı?
İNTERNET

Discord'da Aynı Anda 2 Hesap Açılır mı?

Popüler iletişim hizmetini kullanan pek çok kişi, Discord'da aynı anda 2 hesap açılır mı sorusunun yanıtını merak ediyor.

Popüler hizmette çeşitli aktivitelerin kolayca gerçekleştirilebilmesine imkân tanıyan botlar bulunuyor. Bu botların sunucuya nasıl eklendiğini öğrenmek istiyorsanız Discord'da bot ekleme nasıl yapılır sorusunu cevapladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Discord arkadaş ekleme ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz Discord kullanıyor musunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR