En İyi 6 Yüz Değiştirme Uygulaması

Android ve iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlar için en iyi 6 yüz değiştirme uygulaması listesi hazırladık. İşte başarılı uygulamaların listesi!

Yüz değiştirme uygulaması, kullanıcıların eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanır. Bu listede kullanıcılar için birbirinden başarılı uygulamaları bir arada topladık. Hazırladığımız liste üzerinden beğendiğiniz uygulamaları indirebilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Akıllı telefon ve tabletlerin yaygınlaşması ile beraber Google Play Store ve App Store’da yer alan uygulama sayısında çok ciddi artış yaşandı. Yaşanan artış ile beraber çok çeşitli uygulamalar gün yüzüne çıktı. Bazı uygulamalar kullanıcıların iletişim kurmasını sağlarken bazıları ise keyifli vakit geçirilmesine imkân tanıyor.

İnsanların eğlenceli zaman geçirmesine olanak tanıyan uygulamalar arasında yüz değiştirme de bulunuyor. Yüz değiştirme uygulamaları, Snapchat ile birlikte akıllı telefon kullanıcıları arasında oldukça popüler hale geldi. Birkaç dokunuş ile yüzleri değiştirerek eğlenceli görüntüler oluşturmanıza izin veren çok sayıda uygulama var ancak bazıları daha kullanışlı veya kaliteli efektlere sahip.

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları
MOBİL

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Fotoğraf çekmek kimisi için bir tutku iken, kimisi için anıları saklamanın harika bir yoludur. Bu noktada amatör ya da profesyonel olup olmadığınız fark etmeksizin, en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları ile çektiğiniz fotoğrafları çok daha iyi hale getirebilirsiniz.

Hazırladığımız listede kullanıcıların eğlenceli zaman geçirmesine imkân tanıyan, birbirinden başarılı uygulamalar yer alıyor. Bu uygulamalar sayesinde yüzünüzü değiştirebilir veya yüzünüze çeşitli efektler uygulayabilirsiniz. Yaptığınız düzenlemenin ardından fotoğrafınızı ister arkadaşlarınıza gönderebilir isterseniz sosyal medya platformları üzerinden paylaşabilirsiniz.

Android ve iOS İçin 6 Yüz Değiştirme Uygulaması

  • FaceApp
  • Reface
  • FacePlay
  • Face Swap Live
  • Face Swap Booth
  • Snapchat

Android ya da iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon üzerinden eğlenceli vakit geçirebileceğiniz uygulamaları yukarıda sıraladık. Listede yer alan birbirinden başarılı uygulamalar hakkında daha ayrıntılı bilgiye aşağıdan erişebilirsiniz.

1. FaceApp

Android ve iOS kullanıcıları arasında oldukça popüler olan FaceApp, sahip olduğu gelişmiş özellikler ile dikkat çekiyor. Çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulamada yaşlandırma, gençleştirme, yüz değiştirme, sakal ve bıyık ekleme, gülümseme ekleme, saç rengini ve stilini değiştirme dahil olmak üzere pek çok özelliğe sahiptir. 

Başarılı kullanıcı arayüzüne sahip olan FaceApp’te yer alan özellikleri oldukça hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Düzenleme yaptığınız fotoğrafları doğrudan sosyal medya platformları üzerinden paylaşabilirsiniz.

2. Reface

Kullanıcılar tarafından çok beğenilen uygulamalar arasında yer alan Reface, çok kolay bir şekilde yüz değiştirilmesine olanak tanıyor. Deepfake teknolojisi sayesinde yüzünüzü ünlülerle veya film karakterleri ile değiştirebilirsiniz. 100 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan uygulamada eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Dünya genelinde oldukça popüler bir uygulama olan Reface’i ücretsiz olarak akıllı telefon ya da tabletinize indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama, çok başarılı bir arayüze sahip olduğundan ötürü kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

3. FacePlay

Instagram ve TikTok gibi sosyal medya platformlarında oldukça popüler hale gelen FacePlay üzerinden çeşitli temalara sahip videolara yüzünüzü ekleyebilirsiniz. Bu işlem için akıllı telefonunuzda yer alan bir fotoğrafı seçmeniz gerekiyor. Fotoğraf seçtikten sonra analiz süreci başlıyor.

Yüz değiştirme işleminin çok kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanıyan FacePlay’i ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın güvenilirliği konusunda kafanızda soru işareti oluşabilir. Geliştirici ekip, yüz verilerini kaydetmediğini ve analiz süreci sona erdikten sonra tüm verilerin silindiğini ileri sürüyor.

4. Face Swap Live

Başarılı kullanıcı arayüzüne sahip olan uygulama üzerinden yüzünüzü ünlü bir kişinin veya arkadaşınızın yüzüyle gerçek zamanlı olarak değiştirebilirsiniz. Ücretli olarak sunulan uygulama, oldukça kolay bir kullanıma sahip. Uygulamayı belirli bir ücret karşılığında satın aldıktan sonra cihazınıza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yüzünüzün fotoğrafını çekip ya da videosunu kaydedip ünlü bir kişinin veya arkadaşınızın yüzü ile gerçek zamanlı olarak değiştirebilirsiniz. Diğer yüz değiştirme uygulamalarından farklı olarak yalnızca sabit bir fotoğraf kullanmak zorunda değilsiniz. Doğrudan kamera ile anlık olarak yüz değişimi yapabilirsiniz.

5. Face Swap Booth

Face Swap Booth uygulamasında görüntüyü tam olarak ayarlamak ve istediğiniz sonuçları elde etmek için kullanabileceğiniz çeşitli seçenekler bulunuyor. Uygulama, ince ayarların yapılmasına olanak tanıyor. Örneğin, kendi yüzünüzü alıp bir ünlünün yüzüne ekleyebilir, hatta yüz hatlarını dahi ayarlayabilirsiniz.

Android ve iOS platformları için ücretsiz olarak sunulan Face Swap Booth’ta ikinci bir fotoğrafa ihtiyacınız yok. Bunun yerine ünlü bir şablon seçebilir ve bunu yeni bir görsel oluşturmak için kullanabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeken uygulamayı cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

6. Snapchat

Yüz değiştirme uygulamalarının bu kadar popüler hale gelmesinde ciddi bir role sahip olan Snapchat, Android ve iOS platformlarında bulunuyor. Çok başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan sosyal medya uygulaması üzerinden gerçek zamanlı olarak efekt uygulayabilirsiniz.

2011 yılının eylül ayında kullanıma sunulan Snapchat, zaman içerisinde dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından bir tanesi haline geldi. Uygulamada içerisinden paylaşılan gönderiler, bir süre sonra otomatik olarak siliniyor.

Popüler sosyal medya uygulamasını Android ya da iOS işletim sistemine sahip cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yükleme işleminin ardından Snapchat’e girebilir ve uygulamada yer alan çok sayıda efekt içerisinden bir tanesini seçebilirsiniz.

Efektler gerçek zamanlı olarak uygulandığı için değişimi anında görebilirsiniz. Bir efekt beğendikten sonra fotoğraf çekebilir ve çektiğiniz fotoğrafı profiliniz üzerinden paylaşabilirsiniz. Böylece sizi takip eden kişiler de söz konusu görseli görebilir.

Bu listemizde en iyi 6 yüz değiştirme uygulaması ile karşınızdaydık. Peki, siz yukarıda yer alan yazılımlar arasından hangisini beğendiniz? Bu konu ile ilgili görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR