Etkileyici Sosyal Medya Grafikleri Hazırlayabileceğiniz 4 Android Uygulaması

Sosyal medya paylaşımlarınızda basit bir mesajla dikkat çekmek için büyüleyici bir tasarıma ihtiyacınız varsa listemizdeki uygulamaları mutlaka denemelisiniz.

Etkileyici Sosyal Medya Grafikleri Hazırlayabileceğiniz 4 Android Uygulaması

Sosyal medya paylaşımlarınızda, basit bir mesajla dikkat çekmek için büyüleyici bir tasarıma ihtiyacınız varsa sizler için bir araya getirdiğimiz 4 uygulamayla bu çalışmalarınızı kolaylıkla oluşturabileceksiniz.

Pablo, Canva gibi web tabanlı çözümler ile hızlı ve profesyonel bir şekilde çeşitli grafiklerin üzerine metinler ekleyebilmeniz mümkün. Ancak, bu tarayıcı araçları Android işletim sistemli cihazlarda kullanım kolaylığı sağlayamadığından dolayı Android için geliştirilmiş uygulamaları kullanmak gerekiyor. Eğer, bir şeyler paylaşmak istediğinizde bilgisayar başında değilseniz, aşağıda sıraladığımız uygulamalardan dilediğinizi indirerek bulunduğunuz her yerden çeşitli çalışmalar hazırlayabilirsiniz.

Textgram

Bu konudaki en güçlü uygulamalardan Textgram, hazır şablonlarla birlikte oldukça hoş grafikler oluşturabilmenize imkan tanıyor. Düzenleme araçlarıyla birlikte onlarca yazı tipi sunan uygulamada metni taşıma, yeniden boyutlandırma, çıkartma ekleme ve daha fazlasını gerçekleştirebileceğiniz gibi saydamlık ve rengini de ayarlayabilirsiniz.

Eğer, Textgram uygulamasında aradığınızı bulamadıysanız ekstra arka planlar, yazı tipleri ve çıkartmaları ücretsiz indirebilirsiniz. Uygulama içindeki reklamları kaldırmak istiyorsanız ne yazık ki 1,99 dolar ödemeniz gerekiyor.


PixelLab

Çizgiler, çıkartmalar, 3D efektler, yansımalar ve fırçalar gibi 60’tan fazla düzenleme aracı sunan PixelLab uygulaması ile basit ve temiz bir arayüz ile çarpıcı grafikler oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz grafikleri sosyal medyada paylaşmak veya telefonunuza kaydetmek ise oldukça kolay.

Phonto

Çeşitli grafikler, arka plan görselleri ve hazır şablonlar sunan Phonto uygulaması da işinize yarayabilecek oldukça faydalı araçlar sunuyor. 50’den fazla yazı fontu bulunan uygulamada, hazırladığınız görsele uygun bir font seçerek çalışmanızı daha da çarpıcı hale getirebiliyorsunuz. Uygulama içerisindeki yazı ve şablon olarak kullanabileceğiniz bazı grafikler güzel bir seçim olabilir, fakat daha geniş bir kütüphane için grafik kilidini açmak size 1.35 dolara mal olacaktır.

Best Font

Best Font uygulaması, fotoğraflarınıza çeşitli tipografiler ekleyerek zengin ve yaratıcı grafikler oluşturmanıza yardımcı oluyor. Çerçeveler, yazı tipleri, çıkartmalar ve daha birçok araç sunan Best Font, alternatif olarak kullanabileceğiniz başarılı bir uygulama.

Ücretli Uygulamalar

Yukarıdaki listede ücretsiz seçeneklerden en iyilerini sıraladık. Ancak bunların hiçbiri sizin için yeterli gelmediyse ve harcama yapma konusunda probleminiz yoksa aşağıdaki ücretli uygulamaları da deneyebilirsiniz. Ücretli dedik ama merak etmeyin, uygulamalar 0.99 dolar ile 3.99 dolar arasında :)


Bu listede bizim favorimiz Textgram. Sizler de bu uygulamaları denediyseniz veya denedikten sonra bizlerle favori uygulamanızı yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Android için En İyi 10 Güvenlik Uygulaması

YORUMLAR