Far Cry 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Far Cry serisinin en unutulmaz oyunu olan Far Cry 3’ü Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın.

far-cry-3-turkce-yama

Far Cry 3, 2012 yılında çıkmış olmasına rağmen bugün hala en iyi Far Cry oyunları arasında gösteriliyor. Pek çok kişinin oynamış olduğu bu oyun hem hikayesiyle hem de oynanışıyla oldukça iyi bir oyundur. Vaas isimli kötü karakteri oyun dünyasına tanıtan ve uzun yıllar boyunca konuşulmasını sağlayan oyun Far Cry 3’tür.

Eskiden Yeniye Far Cry Serisi
OYUN

Eskiden Yeniye Far Cry Serisi

İlk kez Crytek tarafından geliştirilen daha sonrasında Ubisoft tarafından geliştirilmeye başlanan bir oyun olan Far Cry, hikaye odaklı FPS severlerin muhakkak bileceği bir markadır.

Hem yeni oyuncular hem de Far Cry serisine uzak olan kişiler Far Cry 3’ü oynamamış olabilirler. Oyunu daha önce satın aldıysanız ya da ücretsiz Far Cry 3 fırsatını kaçırmayanlardansanız oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. Belki de oyunun Türkçe yamasının olduğunu öğrendikten sonra Far Cry 3’ü satın almak isteyebilirsiniz. Her halükarda oyunu Türkçe olarak oynamak istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit. Aşağıdaki adımları izleyerek Far Cry 3 Türkçe yamayı hızlı bir şekilde indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

far-cry-3-turkce-yama1

Far Cry 3 Türkçe Yama Nasıl İndirilir?

  • Turkce-yama.com’u ziyaret edin.
  • Far Cry 3 Türkçe yama sayfasına gelin.
  • “İndir” seçeneğine tıklayın. 
  • Açılan yeni ekran otomatik olarak size ilgili dosyayı indirecektir.
  • Winrar şifresi için ekranda gözüken parolayı kopyalayın.
  • Far Cry 3 Türkçe yamayı indirdikten sonra dosyanın içindeki her şeyi masaüstüne çıkarın. (Bu işlem sırasında size parolayı soracak. Daha önceden indirme ekranında kopyaladığınız şifreyi şimdi yapıştırın.)
  • common.dat ve common.fat ismindeki iki belgeyi oyunun kurulu olduğu dizindeki data_win32 klasörüne atın. (Örneğin: C:\Program Files\Ubisoft\FarCry 3\data_win32\)
  • İşlem tamam. Far Cry 3 Türkçe yama başarıyla yüklendi.

far-cry-3-turkce-yama2

Far Cry 3 Hakkında

Far Cry 3, çıktığı yılı hesaba kattığımızda dönemine göre en iyi FPS oyunlarından bir tanesi. Hikaye odaklı AAA FPS oyunlarının sayısının her yıl azalması üzücü olsa da Far Cry serisi bu çizgide ilerlemeyi sürdürüyor. Serideki en unutulmaz oyun ise hiç şüphesiz 3. oyun olacaktır. Vaas ismindeki efsanevi kötü karakteri, genel hikayesi ve akıcı oynanışı ile gönüllerimizde taht kuran Far Cry 3 bugün bile hala keyifle oynanabilecek bir oyun.

Oyundaki silahların çeşitliliği son derece yeterli ve bir FPS oyunundan bekleyeceğiniz üzere iyi hissettiriyor. Oyundaki gizlilik mekanikleri ise son derece akıcı. Kaos ve patlamalardan hoşlanmayan oyuncular hemen hemen her bir düşmanı sessizce ortadan kaldırabilir. Düşman askerleri tarafından ele geçirilmiş bölgeli ele geçirip özgür bırakma olayı ise oldukça keyifliydi. Keşke yapımcı Ubisoft bu sistemin suyunu çıkarmasaydı.

Far Cry 3 Gerçek Oldu
OYUN

Far Cry 3 Gerçek Oldu

Far Cry 3 son günlerde oyun dünyasına bir bomba gibi düştü ve her kesimden oyuncunun çok büyük ilgisini çekiyor. Oyunun tanıtımı için hazırlanan ve tamamen gerçek çekimler ile oyun dizaynını birleştiren bu kısa videoyu siz de çok seveceksiniz.

Far Cry 3 pek çok bakımdan hala iyi ve oynanası bir oyun. Eğer daha önce hiç Far Cry 3 oynamadıysanız oyunu bir an önce oynamalısınız. Eski anılarınızı tazelemek ya da tekrardan iyi bir FPS oyununu yad etmek de isteyebilirsiniz.

Far Cry 3 Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Siz Far Cry 3 Türkçe yamayı beğendiniz mi? Far Cry oyunlarını Türkçe oynamak nasıl bir his? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR