Google Chrome ile Instagram'a Programsız Nasıl Fotoğraf Yüklenir?

Instagram'a bilgisayarınızdan programsız bir şekilde fotoğraf yüklemek istiyorsanız, Google Chrome ile Instagram'a programsız nasıl fotoğraf yüklenir adım adım anlattık.

Google Chrome ile Instagram'a Programsız Nasıl Fotoğraf Yüklenir?

Instagram kullanıcılarının en çok merak ettiği konulardan biri de bilgisayardan Instagram’a nasıl fotoğraf yükleneceği konusu olsa gerek. Çeşitli uygulamaları kullanarak Instagram’a fotoğraf yükleyebiliyorsunuz, fakat çeşitli sınırlamalarla da karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bizler de Google Chrome ile Instagram’a programsız nasıl fotoğraf yüklenir konusuna değineceğiz. Mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Instagram’ın web görünümüne tarayıcılarımız üzerinden erişebiliyoruz. Beğenme, yorum yapma, beğenenleri görme, profil düzenleme gibi temel ayarlara erişebiliyor olsak bile fotoğraf yüklemek için Android ya da ios uygulamalarını kullanmamız gerekiyor. Ancak, anlatacağımız yöntem ile mobil uygulama olmadan Chrome üzerinden fotoğraf yükleyebileceksiniz. Tek yapmanız gereken, tarayıcınızı masaüstünden mobil moda geçirmek.

Adım 1

Öncelikle tarayıcımızdan Instagram’ı açıyoruz ve giriş yaptığımızdan emin oluyoruz. Bunun ardından Ctrl + Shift + I klavye kısayolunu kullanarak Geliştirici Araçları’na gidiyoruz.  Mac’te ise Cmd + Alt + I kısayolunu kullanabilirsiniz.

Adım 2

Geliştirici Araçları bölümü açık konumdayken Ctrl + Shift + M klavye kısayolunu kullanarak mobil görünüme geçiyoruz. Mac’te Cmd + Shift + M kısayolunu kullanmanız gerekiyor. Mobil arayüze geçiş yaptığınızı görebilirsiniz. Bu arayüzü kullanmaya devam etmek için açtığımız sayfaları kapatmamamız gerekiyor.

Şimdi de fotoğraf yüklemek için kamera simgesine tıklıyoruz.

Adım 3

Bilgisayarınızdan fotoğraf seçimi yaptıktan sonra döndürme, kare biçimi ya da tam genişlik gibi seçenekleri kullanarak fotoğrafı biçimlendirebilirsiniz. Ne yazık ki, Instagram’ın düzenleme araçlarına ve filtrelerine erişim sağlayamıyoruz.

Ancak bunun da sorun olacağını hiç düşünmüyorum. Zira, bilgisayarınızda fotoğraf düzenleme uygulamalarını kullanarak fotoğrafı düzenledikten sonra yukarıdaki adımları uygulayarak Instagram’a fotoğrafınızı yükleyebilirsiniz.






Bilmeniz Gereken 10 Yeni Instagram Özelliği

Instagram'ın Yeni Arşiv Özelliği Nasıl Kullanılır?

YORUMLAR