Google Keep Notlarınızı Google Dokümanlara Nasıl Aktarırsınız?

Google Keep'te aldığınız notları bilgisayarınızdan görüntülemek isterseniz, Google Dokümanlara kolayca aktarabilirsiniz.

Google Keep Notlarınızı Google Dokümanlara Nasıl Aktarırsınız?

Google’ın sunduğu not alma uygulaması Keep, sunduğu özelliklerle kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulamalardan bir tanesi. Hem yazılı hem de resimli not alabildiğimiz basit ve hızlı çalışan Google Keep’te aldığınız notları, Drive entegrasyonu sayesinde Google Dokümanlara kopyalayabiliyorsunuz. Peki bu işlemi nasıl yapacağız? Makalemizin devamında.

Google Keep’te aldığınız notları bilgisayarınız üzerinden görüntülemek veya üzerinde çalışmak isterseniz, Dokümanlara kopyalayabilirsiniz. Uygulama ekranında, aşağıda gördüğünüz gibi aldığımız çeşitli notlar bulunuyor.

Dokümanlar üzerinde görüntülemek istediğimiz notun ya da notların üzerine basılı tutarak seçim işlemini gerçekleştiriyoruz. Bunun ardından sağ üst köşede bulunan butona basıyoruz ve Google Dokümanına kopyala seçeneğine tıklıyoruz.

Kopyalama işlemini alt kısmından takip edebilirsiniz. İşlem tamamlandığında, kopyalanan dosyayı Dokümanlar üzerinden açmak için aynı kısımdan butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Keep’te aldığınız notları akıllı telefonunuz üzerinden görüntülemekte zorlanıyorsanız, ya da bu notlar üzerinde daha rahat çalışmak istiyorsanız sizler için anlattığımız bu yöntemi kullanabilirsiniz.










Google Keep Nedir, Nasıl Kullanılır?

YORUMLAR