High on Life Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Oldukça ilginç bir yapım olan High on Life’a Türkçe yama yüklemek istiyorsanız sizi şöyle alalım.

high-on-life-turkce-yama

Son dönemin en popüler animasyon dizilerinden biri olan Rick & Morty’nin yapımcıların oyunu olan High on Life bizlere oldukça farklı bir hikayeli FPS oyunu deneyimi vadediyor.

Oyun her noktasında Rick & Morty’nin esintilerini taşıyor. Hikaye, senaryo ve replikler adeta Rick & Morty’den çıkmış gibi. Oyunun oldukça muzip bir dili var. Eğer siz de diyaloglardaki tüm detayları anlamak, tüm esprileri yakalamak istiyorsanız High on Life Türkçe yama kurmak isteyebilirsiniz. Aşağıdaki basit adımları uygulayarak High on Life Türkçe yama yükleyebilirsiniz. 

High on Life Türkçe Yama Nasıl İndirilir?

  • anonymousceviri.com’un High on Life Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki Yamayı İndir seçeneğine tıklayın.
  • High on Life’iı Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek High on Life’ı hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

High on Life Hakkında

Squanch Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan High on Life, 2022’nin son ayında piyasaya sürüldü. Firmanın isminden de anlaşılacağı üzere Rick & Morty’nin yapımcıları tarafından kurulan bu stüdyo High on Life’ı da piyasaya sürdü.

Rick & Morty’nin sesi ve ruhu olan Justin Roiland tarafından seslendirilen bu oyunda eğlence ve mizah bir an olsun hız kesmiyor. Tek kişilik, hikayeli bir FPS olan High on Life’ın asıl olayı bambaşka. Hem hikaye hem de oynanış gereği çok komik bir oyun olan High on Life’da silahlar konuşuyor, uzaylılar insanlığı bir uyuşturucu gibi kullanmak istiyor ve daha neler neler… 

High on Life Satış Rekorları Kırıyor
OYUN

High on Life Satış Rekorları Kırıyor

Rick and Morty'nin yaratıcısı Justin Roiland'ın FPS oyunu ilginç bir şekilde haftalık satışta Modern Warfare 2 ve FIFA 23'ün önüne geçerken, Game Pass'te bulunmasına rağmen Steam satışlarında da büyük başarılara imza attı.

Son derece sıra dışı bir yapım olan High on Life’ı Rick & Morty seven herkese önerebiliriz. Rengarenk ve fantastik bir dünyada komik bir hikayeyi deneyimlemek istiyorsanız High on Life’dan daha iyi bir oyun bulmanız şimdilik biraz zor.

Bu oyun her ne kadar komik ve eğlenceli bir oyun olsa da geliştiriciler oyuncuları uyarıyor. Oyunda şu temalar sıklıkla işleniyor:

  • Kan ve vahşet
  • Cinsellik
  • Küfür
  • Uyuşturucu kullanımı
  • Şiddet

Eğer yukarıdaki temalardan rahatsız oluyorsanız High on Life size pek keyif vermeyebilir. Her ne kadar eğlenceli bir oyun olsa da High on Life pek herkeslik bir oyun da değil.

Görsel olarak da son derece iyi bir yapım olan High on Life renk paleti ve atmosferiyle oyuncuyu gerçekten içine çeken bir yapım. Seslendirme olarak zaten üst seviyede bir oyun olan High on Life 2022’nin en keyifli oyunlarından bir tanesiydi.

High on Life DLC'si Ortaya Çıktı
OYUN

High on Life DLC'si Ortaya Çıktı

İlginç dünyası ve komedi odaklı oynanışıyla büyük başarı yakalayan High on Life, çıkışından kısa bir süre sonra ilk DLC'si için hazırlanıyor.

High on Life Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. İleride bu ekipten nasıl oyunlar bekliyorsunuz? High on Life Türkçe yamayı nasıl buldunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR