Instagram'ın Yeni Arşiv Özelliği Nasıl Kullanılır?

Instagram’ın son yeni özelliği olan ‘insta-arşiv’ sayesinde, yüklediğinize pişman olduğunuz fotoğrafları silip tekrar yüklemek zorunda kalmayacaksınız. Bir kaç tık sayesinde görünmez yaptığınız fotoğraflarınızı, dilediğiniz zaman kaldığınız yerden, yenid

Instagram'ın Yeni Arşiv Özelliği Nasıl Kullanılır?

Instagram’ın son yeni özelliği olan ‘insta-arşiv’ sayesinde, yüklediğinize pişman olduğunuz fotoğrafları silip tekrar yüklemek zorunda kalmayacaksınız. Bir kaç tık sayesinde görünmez yaptığınız fotoğraflarınızı, dilediğiniz zaman kaldığınız yerden, yeniden paylaşıma açabilirsiniz.

Profilinize sayfanızın sağ üst köşesinde bulunan simgeye dokunarak, ‘arşivinize' dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Arşive Fotoğraf Nasıl Kaydedilir?

Profilinizden yok etmek istediğiniz fotoğrafı seçin. İster fotoğrafa uzun basarak, dilerseniz de fotoğrafı açtığınızda yine sağ üst köşesinde bulunan ‘...’ seçeneğine tıklayarak ‘Arşivle’ özelliğini etkinleştirebilirsiniz.

İşlemi gerçekleştirdiğiniz andan itibaren, fotoğrafınız profilinizden yok olacak, sadece sizin görebildiğiniz arşiv alanında saklanacak.

Arşivlenen Fotoğraf Profile Nasıl Geri Döndürülür?

Profilinizden ulaştığınınız arşivinizden, yine aynı işlemleri tekrarlayarak, fotoğrafı ‘profilde göster’ seçeneği sayesinde, eskiden olduğu yerde ve şekilde yeniden paylaşabilirsiniz.

Kısacası silmeye kıyamadığınız, görmeye de dayanamadığınız, eski sevgilinizle ya da yakın arkadaşınızla olan tüm fotoğraflardan bu özellik sayesinde kurtulabilirsiniz. Üstelik barıştığınız anda da sanki hiç silmemişsiniz gibi, Instagram profilinizdeki eski yerlerine döndürebilirsiniz.

Instagram Fotoğraflarınızı Öne Çıkarmak için 10 Etkili Yol

Instagram'a Bilgisayardan Nasıl Fotoğraf Yüklenir?

YORUMLAR