Netflix’te Ne İzleyeceğim Sorusunu Cevaplayan 4 Site

Netflix dizi ve film önerileri yapan siteler neler? Bu yazıda, popüler dijital yayın platformunda ne izleyeceğim sorusunu cevaplayan 4 siteyi öğreneceksiniz.

Netflix dizi ve film önerileri yapan siteler sayesinde yeni içerikler keşfedebilirsiniz. Bu yazıda dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılan popüler dijital yayın hizmetinde yer alan içerikleri göz önünde bulundurarak çeşitli önerilerde bulunduran siteleri bir arada topladık. Listede yer alan siteler sayesinde çok kolay ve pratik bir şekilde yeni içerikler bulabilirsiniz.

Uzun yıllar önce kullanıma Netflix, oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan dijital yayın hizmetidir. Çeşitli abonelik planları sunan dijital yayın platformunun kütüphanesinde çok fazla sayıda içerik yer alyıor. Bu sebepten ötürü bazı kullanıcılar, hangi içeriği izleyeceği konusunda kararsızlık yaşayabilir.

Boş zamanlarını film ve TV şovlarını seyrederek doldurmayı seven kişilerin çoğunun kafasında ne izleyeceğine dair bir soru işareti var. Bu kişiler çoğu zaman arkadaşlarından, sosyal mecralardan veya film/dizi topluluklarından yardım istiyor.

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024

Netflix dizi önerileri söz konusu olduğunda size yeterince yardımcı olamıyor mu? Dijital yayın platformunun dizi önerme algoritmasına rağmen 2024 yılında Netflix'te hangi dizi izlenmeli gibi sorularınız varsa tam olarak sizin için hazırladığımız listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Buna artık hiç gerek yok çünkü sizin için derlediğimiz 4 site, Netflix’te ne izleyeceğinize dair kafanızdaki bütün soruları yok edecek. Hazırladığımız yazıda, dünya genelinde çok popüler dijital yayın hizmeti olan Netflix'te ne izleyeceğim sorusunu cevaplayan dört adet siteyi öğreneceksiniz.

Netflix Dizi ve Film Önerileri Yapan Siteler Listesi

  • What The Hell Should I Watch On Netflix
  • Compare Movies
  • Shufflix
  • Netflix-Codes

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024

En iyi Netflix filmleri ve dizileri ile kullanıcıların gözdesi olan Netflix, film önerileri isteyen izleyicilerine uygulama ya da web sitesi içinde yardımcı olacak bir algoritması sunuyor.

1. What The Hell Should I Watch On Netflix

Ne izlemek istediğinizi bulmak için bir grup filtre ile zaman kaybetmek istemiyorsanız, bu sizin için daha basit bir seçenektir. What The Hell Should I Watch On Netflix, hız ve basitliğe odaklanıyor ve tek seferde bir seçim yapıyor.

İlk olarak, filmleri, TV Şovlarını veya rastgele herhangi bir şeyi isteyip istemediğinizi seçin ve ikinci olarak izlemek istediğiniz türü seçin. WTHSIWON, size hemen bir öneride bulunacaktır.

2. Compare Movies

Birden fazla arkadaşınızdan film önerisi aldınız ancak gelen önerilerden hangisine öncelik vereceğiniz konusunda tereddüt yaşıyorsunuz; bu gibi durumlarda Compare Movies seçim yapmanızı kolaylaştırıyor.

Önerilen filmlerin ayrıntılarını yan yana görmek için “Film Karşılaştırma” bölümüne yerleştirin. Bir film veya TV şovu olabilir. Her film/TV şovu uzun bir dikey sütun olarak görünür, yanına istediğiniz kadar sütun ekleyebilirsiniz. Yapılan karşılaştırmaları diğerleri ile paylaşabilme gibi bir seçeneceğiz de vardır.

Detaylar, filmin kazandığı ödüller, kaç sezon sürdüğü, oyuncu kadrosu, IMDb ve TMBd derecelendirmeleri gibi ayrıntıları içerir. Sade bir arayüze sahip olan Compare Movies isimli internet sitesi çok kolay bir kullanıma sahip.

3. Shufflix

Eski zamanlarda, en sevilen TV şovlarının televizyonda yayımlanan rastgele eski bir bölümünü izlemek, ne izleyeceğinizi, hangi bölümünü izleyeceğinizi seçmemenize rağmen çok tatmin ediciydi. Shufflix ise bunu şimdiki zamana uyarlamak istiyor.

Bu site, sizden öncelikle Netflix’i hangi ülkede izlediğinizi seçmenizi istiyor ve ardından bölgenizdeki mevcut TV dizilerini listeliyor. Bu liste, farklı türlerin karışımıdır ve listedekiler genellikle popülerdir.

Shufflix, bu listeden birini seçtiğiniz zaman, rastgele bir bölüm açar ve bölümün konusu hakkında bilgiler verir. Bölümü izlemeyi seçebilir yahut Shufflix’ten başka bir tavsiye isteyebilirsiniz.

Çok başarılı bir arayüze sahip olan Shufflix hem masaüstü tarayıcıda hem de mobil tarayıcıda çalışır. Mobil cihazdaki “şimdi izle” butonuna bastığınızda Netflix uygulamasında bölüm doğrudan açılacaktır. Hizmet, sahip olduğu başarılı arayüz sayesinde çok kolay bir kullanım sunuyor.

4. Netflix-Codes

Netflix’in tuttuğu en kötü sır, kullanıcıya gösterilmeyen filmleri ve şovları sınıflandırmak ve etiketlemek için çok sayıda gizli kategoriye sahip olmasıdır. Netflix-Codes, bu içeriklerin bulunmasında yardımcı olur.

Bu site, Netflix’teki tüm gizli kategorileri kontrol etmenin en basit yoludur. Büyük kategorilerin (Bkz. aksiyon, macera, gerilim, belgesel, komedi vb.) Dövüş sanatlarının konu alındığı filmler vb. şeklinde alt kategorileri de vardır. Bütün bunlara Netflix-Codes sayesinde ulaşabiliyorsunuz. Normal kullanıcılar, Netflix’te kaç tane sınıflandırma olduğunu öğrendiğinde gözlerine inanamayacaktır.

Bu yazıda dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılan popüler dijital yayın hizmetinde ne izleyeceğim sorusunu cevaplayan 4 siteyi bir arada topladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR