38 Saat Pil Ömrüne Sahip Redmi Buds 5 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Ek şarjla 38 saate kadar pil ömrüne sahip olan Redmi Buds 5 Pro özellikleri nelerdir? İşte Redmi’nin 10. yılda özel olarak sunduğu kulaklığa dair detaylar!

Redmi, 29 Kasım 2023 tarihinde Çin’de büyük bir lansman düzenledi. Bu lansmanda Redmi Buds 5 Pro isimli kablosuz kulaklıkta tanıtıldı. Şık şarj kutusunun yanında yuvarlık çakıl taşlı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Kulaklıklar, 10 mm piezoelektrik seramik tweeter ile 11 mm titanyum kaplamalı dinamik subwoofer’in birleştirildiği çift üniteli tasarıma sahiptir. Kulaklığın bu tasarımı sayesinde sesler kulaklıktan net çıkıyor.

Xiaomi Redmi Buds 5 Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Xiaomi Redmi Buds 5 Özellikleri ve Fiyatı

2023 yılının eylül ayında yapılan tanıtım sonucunda Xiaomi Redmi Buds 5'in özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Redmi Buds 5 Pro Özellikleri

Redmi Buds 5 Pro, teknik özellik ve donanım açısından dikkat çekiyor. Redmi’nin yeni kablosuz kulaklığı, 10 mm çapta seramik kaplamalı dinamik sürücülerden oluşuyor.

Ayrıca 11 mm düşük frekanslı titanyum kaplamalı hoparlörden oluşan kombinasyona da sahiptir. Redmi Buds 5 Pro’da dış sesleri 4 kHz ve dBA genişlikte filtrelemeyi sağlayan aktif gürültü önleme sistemi de mevcuttur.

Redmi’nin yeni kablosuz kulaklığı, LHDC Lossless ve LHDC 5.0 ses kodeklerini destekliyor. Kulaklığa ses kalitesinin artırılmasını sağlayan yapay zeka algoritmaları da entegre edilmiştir.

Xiaomi, Redmi Buds 5 Pro’yu “Gaming Edition” versiyonlu olarak da tasarladı. Gaming Edition versiyonu, turuncu ve siyah renklerden oluşan alıcıyla piyasaya sunuldu.

Alıcı, teknik özellikleri bakımından çok işlevseldir. USB Type-C aracılığıyla alıcı; PC, akıllı telefon, laptop ve tablete kolayca bağlanabiliyor. Kulaklıktaki alıcı sinyali, 2.4 GHz kanalına iletildiği için gecikme 20 ms’ye kadar azaltılabiliyor.

Kulaklık, tek şarjla 10 saate kadar kullanılabiliyor. Şarj kutusundan alınan ek şarjlaysa pil süresi 38 saate kadar çıkıyor. Buds 5 Pro, hızlı şarj özelliğine sahiptir.

Kulaklık 5 dakika şarj edildiğinde 120 dakika müzik dinleme süresi sunuyor. Kulaklığın kutusu üzerinde kulaklıkların durumu ve şarj seviyesinin gösterildiği bir adet LED’te bulunuyor. IP54 sertifikasına sahip olan kulaklık hem toza hem de su sıçramalarına karşı dayanıklıdır.

Hangisi Daha İyi: Kablolu Kulaklık mı? Kablosuz Kulaklık mı?
TEKNOLOJİ

Hangisi Daha İyi: Kablolu Kulaklık mı? Kablosuz Kulaklık mı?

Kablolu kulaklık mı yoksa kablosuz kulaklık mı daha iyi? Yeni bir kulaklık satın almak isteyen kişilerin bir kısmı bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Redmi Buds 5 Pro Fiyatı

Beyaz, gece modu ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan Redmi Buds 5 Pro için 1.949 TL fiyat belirlendi.

YORUMLAR