Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

Popüler fotoğraflı veya videolu mesajlaşma platformu Snapchat'te kullandığınız hesabınızı nasıl silebileceğinizi anlattık.

snapchat-hesabi-nasil-silinir

Kullanıcıların fotoğraf ve video çekerek hikayelerinde paylaşabildiği ve üzerine çeşitli emoji veya notlar ekleyerek birbirleriyle paylaşabildiği platform olan Snapchat, son zamanların en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından biri. Peki, Snapchat hesap silme işlemi nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Snapchat’in en avantajlı temel özelliği; belirlediğimiz süre kadar görüntülenecek fotoğraf veya videonun, karşı tarafın görmesinden sonra tamamen yok edilmesi diyebilirim. Karşı tarafın ekran görüntüsü alması durumunda bile bize uyarı gönderen Snapchat, özellikle gençlerin sık kullandığı bir platform. Bir süredir kullandığımız Snapchat’ten memnun kalmadıysak ya da artık kullanmak istemiyorsak Snapchat hesabımızı nasıl silebiliriz? Uygulama içerisinde maalesef böyle bir seçenek yok, fakat anlatacağımız adımları izlediğinizde hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

Hiç şüphesiz Snapchat’in popülaritesini kaybetmesinde en büyük etken Instagram ve Facebook’un kendilerine kattığı hikaye özelliği oldu. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya ağlarından Instagram’ım hikaye özelliği ve post özelliğinin bir arada olması Snapchat’e olan ilgiyi azalttı.

snapchat-hesabi-nasil-silinir

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

  • Buradaki Snapchat hesap silme linkine tıklayın.
  • Kullanıcı adınız ve şifrenizle uygulamaya giriş yapın.
  • Ardından Snapchat hesap silme sayfasına girin.
  • Tekrardan kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
  • Hesabınıza bağlı olan e-mail hesabına gönderilen şifreyi yazın.
  • Ekrana gelen sayfadan hesap silme seçeneğine tıklayın.
  • Onayınızın ardından Snapchat hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

snapchat-hesabi-nasil-silinir

Snapchat Hesabı Silerken Bilmeniz Gerekenler Neler?

  • Snapchat hesap kapatma işlemi için hesabınıza ait kullanıcı adı ve şifrenizi bilmeniz şart.
  • Hesabınızı kapattığınızda Snapchat arkadaşlarınızla olan tüm bağlantılarınız kesilir.
  • Snapchat hikayelerinizi kimse görüntüleyemez.
  • Hesabınızda yer alan tüm mesaj, video ve fotoğraflar hesap kapatma işleminden 30 gün sonra tamamen silinir.

Snapchat'te Arkadaşımın Beni Sildiğini Nasıl Anlarım?
NASIL YAPILIR

Snapchat'te Arkadaşımın Beni Sildiğini Nasıl Anlarım?

Kullanıcıların kendiliğinden silinen fotoğraf ve videolar paylaşabildiği sosyal medya platformu Snapchat’te arkadaş listenizde ekli olan bir kullanıcının sizi silip silmediğini merak ediyorsanız bu rehber yazımıza mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

YORUMLAR