Tamindir'den Hotspot Shield Lisansı Kazanın İnternette Özgürce Gezin

Özgür internet koduyla başladığımız kampanyamıza katılarak ücretsiz 25 adet Hotspot Shield lisansını kullanıcılarımıza dağıtacağız. Kampanya detayları için tıklamayı unutmayın.

Tamindir'den Hotspot Shield Lisansı Kazanın İnternette Özgürce Gezin

İnternet yeryüzündeki en özgür iletişim araçlarından bir tanesi olmaya devam ediyor ve her ne kadar kısmi uygulamalarla buna darbe vurulsa da bu konumunu çok uzun süre daha kaybedecek gibi durmuyor.

Tamindir olarak özgür internete verdiğimiz desteği ve bu coşkuyu kullanıcılarımızla da paylaşmak için en sık kullanılan programlardan birisi olan ve internette yasaklı sitelere giriş yapmanızı sağlayan Hotspot Shield programının Elite versiyonu için takipçilerimize 25 adet lisans hediye ediyoruz.

 

KAMPANYAMIZA KATILIM SONA ERMİŞTİR, TÜM YARIŞMACI ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ. SONUÇLAR HAFTAİÇİ KAZANANLARA BİLDİRİLECEKTİR!

Kampanyamızın kodu “Özgür İnternet” 

Başlangıç tarihi: 25.08.2012

Bitiş tarihi: 03.09.2012

Hediyenizi kazanabilmek için takip edebileceğiniz 3 yol var. Dilerseniz yöntemlerimizden bahsetmeye başlayalım:

1. Facebook Hesabımız Yoluyla Toplam 10 Adet Lisans

Özgür İnternet” temalı fotoğraf veya görsel çalışmalarınızı kampanya[at]tamindir.com e-posta adresimize “Facebook Özgür İnternet – İsim Soyisim” başlığıyla göndermelisiniz. 

Gönderdiğiniz çalışmalardan uygun görülenleri (kurallarımız en aşağıdadır) kampanya süresince Facebook hesabımızdan yayınlayacağız ve içlerinden en çok toplam beğeni, yorum ve paylaşım alan 10 tanesinin sahiplerine ücretsiz Hotspot Shield lisanslarını göndereceğiz.

Resimleriniz haftaiçi her gün saat 14.00 ve 17.00 saatleri arasında sırayla sayfamızda paylaşılacaktır.

2. Twitter Hesabımız Yoluyla Toplam 10 Adet Lisans

Özgür İnternet” denince aklınıza gelenleri Twitter hesabınızdan #ozgurinternet etiketiyle birlikte, tercihen @tamindir hesabımızı da belirterek paylaşırsanız, paylaşanlar arasından yapılacak olan çekilişte 10 adet ücretsiz Hotspot Shield lisansı hediye edeceğiz.

Hemen bir tweet atmak için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz:

Tweet #ozgurinternet

3. Google+ Hesabımız Yoluyla Toplam 5 Adet Lisans

Özgür İnternet” temalı fotoğraf veya görsel çalışmalarınızı kampanya[at]tamindir.com e-posta adresimize “Google+ Özgür İnternet – İsim Soyisim” başlığıyla göndermelisiniz. 

Gönderdiğiniz çalışmalardan uygun görülenleri (kurallarımız aşağıdadır) kampanya süresince Google+ hesabımızdan yayınlayacağız ve içlerinden en çok toplam beğeni, yorum ve paylaşım alan 5 tanesinin sahiplerine ücretsiz Hotspot Shield lisanslarını göndereceğiz.

Resimleriniz haftaiçi her gün saat 14.00 ve 17.00 saatleri arasında sırayla sayfamızda paylaşılacaktır.

Eğer kampanyamız ile ilgili sorularınız varsa yine kampanya[at]tamindir.com e-posta adresimiz ya da aşağıdaki yorumlar kısmından bize ulaşarak iletebilirsiniz.

Not: Hakaret, küfür, içerik ile bağlantısız paylaşım, +18 paylaşımlar ve benzeri uygunsuz içerikler başkalarına zarar verdiklerinden dolayı özgürlük kapsamında değerlendirilmemektedir ve bu nedenle kampanyamıza katılım gösteremeyeceklerdir. Gösterseler dahi ödül almaya hak kazanamayacaklardır.

Hotspot Shield'ı denemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

YORUMLAR