Tarayıcı Tabanlı En İyi 6 Çevrimiçi FPS Oyunu

En iyi online tarayıcı oyunları neler? İşte internet tarayıcınız üzerinden yalnızca internet bağlantısıyla oynayabileceğiniz en başarılı yapımların listesi!

Online tarayıcı oyunları sayesinde herhangi bir indirme işlemi yapmadan diğer insanlar mücadele edebilirsiniz. Web tarayıcılarında oynanabilecek pek çok çevrim içi tabanlı yapım bulunuyor. Bu yazıda başarılı tarayıcı yapımlarını bir arada topladık.

Birinci şahıs nişancı (First Person Shooter) türündeki oyunlar muhtemelen dünyadaki en popüler oyunlardır. Call of Duty, Half Life, Halo ve Counter-Strike gibi oyunlar oynayabileceğiniz en iyi FPS oyunları arasındadır ancak bu oyunlara para harcamak istemiyorsanız, tarayıcı tabanlı FPS oyunlarını denemek isteyebilirsiniz.

Bu yazıda tarayıcı tabanlı en iyi 6 çevrim içi FPS oyununu bir araya getirdik. Hazırladığımız listeden beğendiğiniz yapımları hemen oynayabilirsiniz. Bunun için yalnızca web tarayıcısı ve internet bağlantısı yeterlidir.

FPS Türündeki En İyi Online Tarayıcı Oyunları Neler?

  • Rush Team
  • Warmerise: Red vs. Blue
  • Krunker
  • War Brokers
  • Venge
  • Mini Royale: Nations

 En İyi Ücretsiz FPS Oyunları Listesi
OYUN

En İyi Ücretsiz FPS Oyunları Listesi

Ücretsiz FPS oyunları, oyuncuların herhangi bir ücret ödemeden uzun süre boyunca keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.

Yukarıda internet tarayıcısı üzerinden çevrim içi olarak oynayabileceğiniz FPS yapımları bulunuyor. Listede yer alan oyunların ayrıntılarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Rush Team

Rush Team’de gösterişli efektler ve yenilikçi bir oyun beklemeyin. Rush Team isimli oyunu oynamanın tek bir nedeni var ve bu da geleneksel bir FPS deneyimi yaşamak istiyor olmanızdır.

Rush Team’de yakın dövüş silahları, tabancalar, tüfekler, el bombaları gibi standart oyun unsurları bulunuyor. Oyunda bazı kozmetik ve özellikleri yalnızca VIP’ler kullanabilir ancak VIP olmadan da keyifli vakit geçirebililirsiniz.

2. Warmerise: Red vs. Blue

Warmerise: Red vs. Blue, gözünüze o kadar hoş görünmeyebilir. Warmerise: Red vs. Blue, grafiksel açıdan Quake ve orijinal Counter-Strike gibi 90'lı yıllara ait FPS oyuna benziyor. Oyuncuların motive olmasını sağlayan ve rekabetçi bir unsur olan Top 100 Lider Tablosu bulunuyor.

Warmerise: Red Vs. Mavi, oyuncu bulma açısından bu listedeki en iyi oyunlardan biridir. Sonuç olarak, eski nesil grafikler sizin için bir sorun değilse Warmerise: Red vs. Blue’yu denemelisiniz.

3. Krunker

Bilgisayarınızın donanımı ne kadar zayıf olursa olsun, Krunker isimli yapımı çalıştırabilirsiniz. Bu da onu harika bir tarayıcı tabanlı FPS oyunu yapan bir sebeptir. Her bilgisayarda çalışabilmesine olanak sağlayan Minecraft benzeri grafikler kullanır. Krunker’da düşmanlarını öldürmekle görevli bir asker rolünü üstlenirsiniz.

Başarılı oynanış sistemine sahip olan Krunker'da 10 oyun modu bulunuyor. En popüler modlardan biri, her oyuncunun tek olduğu ve en çok öldürme sayısına sahip olan oyuncunun kazandığı Free For All'dur.

Krunker’da Triggerman, Hunter, Run Gun, Spray Pray, Vince, Detective, Marskman, Agent, Runner ve Bowman isimli sınıflar bulunuyor. Her sınıfın kendine has silahı var. Örneğin, Bowman sınıfını seçerseniz bir Crossbow’a, Hunter sınıfını seçerseniz bir keskin nişancı tüfeğine sahip olursunuz.

2021 yılında Steam'e de gelmiştir. Eğer tarayıcıdan değil de Krunker'ı Steam üzerinden oynamak isterseniz artık bu mümkün.

4. War Brokers

War Brokers, Krunker’a benzer grafiklere sahip. Görünümünü düzenleyerek ve silahlarını seçerek karakterinizi kişiselleştirebilirsiniz. War Brokers, silahlar konusunda çok çeşitli seçenekler sunuyor. Tüm bu seçenekler (araç kullanma şansı dahil) War Brokers'ı şu an oynayabileceğiniz en iyi tarayıcı tabanlı FPS oyunlarından biri yapıyor.

War Brokers’da Classic ve Battle Royale olmak üzere iki oyun modu bulunuyor. Classic oyun modu, Team Deathmatch, Package Drop ve Missile Launch gibi çeşitli oyun modlarıyla birlikte geliyor. War Brokers'ın Battle Royale modu, PUBG, Fortnite ve H1Z1 oyunlarına oldukça benziyor, bu yüzden bu oyunları seviyorsanız, War Brokers’dan kesinlikle zevk alacaksınız.

5. Venge

FPS türünü seven oyuncular için harika bir seçenek olan Venge isimli oyunu yalnızca web tarayıcısı aracılığı ile oynayabilirsiniz. Çeşitli karakterlerin ve silahların yer aldığı yapımda keyifli zaman geçirebilirsiniz. Birçok haritaya sahip olan oyunda başarılı oynanış mekaniği bulunuyor.

6. Mini Royale: Nations

Basit bir oynanışa sahip olan Mini Royale: Nations, dünya genelinde çok sayıda oyuncu tarafından oynanan başarılı bir yapımdır. Web tarayıcınız üzerinden oyunun internet sitesini ziyaret edebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oyundaki amaç ise hayatta kalan son kişi olmaya çalışmaktır.

Tarayıcı tabanlı en iyi  çevrimiçi FPS oyunları ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Sizin bu listedeki favori oyununuz hangisi? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR