X (Twitter) Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Bu rehberde X (Twitter) hesap silme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. Peki, hesap kapatma nasıl yapılır? İşte uygulanması gereken adımlar!

Yıllardır popülerliğini sürdürmeye devam eden X (eski adıyla Twitter) hesap silme işleminin kolayca yapılabilmesini sağlıyor. Bu sayede sosyal medya uygulamasını kullanmaya devam etmek istemeyen kişiler sadece birkaç adım ile profilini kapatabiliyor.

İster sosyal medya hizmetinin resmî web sitesinden ister mobil uygulamadan isterseniz X (Twitter) hesap kapatma linki aracılığıyla söz konusu işlemi tamamlayabilirsiniz. Bu rehberde öncelikle uygulama ve web sürümü üzerinden izlenecek adımlara göz atacağız. Ardından bu işlemin bağlantı aracılığıyla nasıl yapılacağını açıklayacağız.

Öncelikle X (Twitter) hesabı silme hakkında bilinmesi gereken bazı önemli detaylar bulunuyor. Kapatma işlemini uyguladıktan sonra 30 günlük devre dışı bırakma süreci başlayacaktır. Bu süre dolana kadar hesabınıza girmezseniz hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Hesabınız kalıcı olarak silindikten sonra hesabınızı yeniden aktif hâle getiremezsiniz. Dolayısıyla profilinizi de görüntüleyemezsiniz. En popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alan hizmeti artık kullanmaya devam etmek istemiyorsanız rehberimizdeki adımları uygulayabilirsiniz.

Telefonda X (Twitter) Hesap Silme Adımları

  • X uygulamasına girin.
  • "Ayarlar & Destek" kategorisini açın.
  • "Ayarlar ve gizlilik" bölümünü görüntüleyin.
  • "Hesabın" kategorisine girin.
  • "Hesabını devre dışı bırak" seçeneğini seçin.
  • "Devre Dışı Bırak" seçeneğine basın.

X (Twitter) Verilerinizi Nasıl İndirebilirsiniz?
NASIL YAPILIR

X (Twitter) Verilerinizi Nasıl İndirebilirsiniz?

Bilgisayar ya da akıllı telefona Twitter (X) verilerini indirme işlemi arşiv şeklinde yapılabiliyor. Twitter; kullanıcılarına tweet ve diğer verilerin olduğu tüm arşivleri indirme olanağı sunuyor.

Telefonda X hesabı kapatma işlemi için ilk olarak mobil cihazda yüklü olan sosyal medya uygulamasını açın ve hemen ardından "Ayarlar & Destek" kategorisine girin. Bir sonraki adımda "Ayarlar ve gizlilik" bölümünü açın.

"Ayarlar ve gizlilik" bölümünde çeşitli kategoriler ile karşılaşacaksınız. Bunlar arasından "Hesabın" kategorisine girin.

Bir sonraki adımda "Hesabını devre dışı bırak" seçeneğini seçin.

Açılan sayfada hesap kapatma ile ilgili çeşitli bilgiler yer alacak. Ekranın alt kısmında bulunan "Devre dışı bırak" seçeneğine basın.

Bilgisayarda X (Twitter) Hesap Silme Adımları

  • X'in web sitesini ziyaret edin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • "Daha fazla" seçeneğine tıklayın.
  • "Ayarlar ve gizlilik" menüsüne girin.
  • "Hesabın" kategorisini açın.
  • "Hesabını devre dışı bırak" seçeneğini seçin.
  • "Devre dışı bırak" seçeneğine tıklayın.

X'in web sitesini ziyaret ettikten hemen sonra üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın. Sayfanın sol kısmında bulunan "Daha fazla" seçeneğine tıklayın. Ardından "Ayarlar ve gizlilik" menüsüne girin.

Açılan menüde yer alan "Hesabın" kategorisini açın. Bir sonraki adımda "Hesabını devre dışı bırak" seçeneğini seçin.

Son olarak "Devre dışı bırak" seçeneğine tıklayın.

X (Twitter) Hesap Silme Linki - 2024

X hesap silme linki aracılığıyla hesabınızı kolayca devre dışı bırakabilirsiniz. Eğer oturum açık değilse bağlantıya tıkladıktan sonra hesabınıza giriş yapın ve "Devre dışı bırak" seçeneğini seçin. Böylece hesabınız kapatılacaktır.

X'ten Nasıl Para Kazanılır? Twitter'dan Para Kazanma Yöntemleri
SOSYAL MEDYA

X'ten Nasıl Para Kazanılır? Twitter'dan Para Kazanma Yöntemleri

Dijital mecralarda online olarak içerik üretip gelir elde etmek son zamanlarda evden çalışmak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

Bu rehberde X hesap kapatma işleminin bilgisayarda ve telefonda nasıl yapıldığını açıkladık. Rehberimizde yer alan adımları uygulayarak söz konusu işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR