Ünlülerin Yer Aldığı Popüler Mobil Oyunlar

Ünlülerin iOS ve Android platformuna çıkan popüler mobil oyunlarını bir araya getirdik.

Ünlülerin Yer Aldığı Popüler Mobil Oyunlar

Sosyal ağlarda fazlasıyla vakit geçiriyorsanız reklam alanında ünlülerin yer aldığı mobil oyun tanıtımlarına rastgelmişsinizdir. Şarkıcılar, film yıldızları, YouTuber’lar, futbolun efsane isimlerinin yer aldığı resmi nitelikli oyunlar hem iOS hem de Android platformunda karşımıza çıkıyor. 2016 senesinde de yeni isimleri görmeye devam edeceğiz.

Ünlüler artık mobil platformda da karşımıza çıkıyorlar. Şarkılarını dilimizden düşürmediğimiz, iş ve evde sıklıkla dinlediğimiz şarkıcılar, her filmini merakla beklediğimiz aktörler, magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri, futbolun yıldızları oyunlarıyla iOS ve Android platformunu çoşturuyor. Her iki platformda da ilgi gören ünlüler listemizde 10 oyun bulunuyor. Bunlar arasında gözden kaçırdığımız varsa yorum bölümünden iletebilirsiniz. Lafı daha da uzatmadan ünlülerin yerine geçebileceğiniz, tanıtım videolarıyla etkileyen mobil oyunlara geçiyorum.

Kim Kardashian: Hollywood

Magazin dünyasının yakından takip ettiği, giydiği her elbise, gittiği her mekan olay olan Kim Kardashian mobilde adeta para basıyor. Yapımcısına 200 milyon+ dolar gelir getiren oyunda ünlü olmanın zorluklarını yaşıyoruz.

Katy Perry Pop

1984 doğumlu Amerikalı güzel şarkıcı Katy Perry mobil platformda Katy Perry Pop oyunuyla karşımızda çıkıyor. Ünlü şarkıcının desteği ve yardımıyla en az onun kadar başarılı, tüm dünyanın konuştuğu, albümlerimizin milyonlar sattığı bir kişi olmaya çalışıyoruz. Ünlü olmanın zorluklarını bizlere yaşatan oyun Katy Perry’nin kısa konuşmasıyla açılıyor.

Love Rocks Shakira

Yine milyonların sevgilisi bir isim karşımızda: Shakira. 38 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcının resmi mobil oyunu bulmaca türünde ve klasik üçlü eşleştirme oynanışı hakim. Güzel şarkıcıyla dünya turu atıp mücevherleri topluyoruz. Bunu neden yapıyoruz? sorusunun yanıtı yok ancak oyun Shakira’nın bulunmasından mıdır bilinmez üçlü eşleştirme oyunlarından hoşlanmayanları bile içerisine çekmeyi başarmış.

Demi Lovato: Path to Fame

23 yaşındaki ABD’li şarkıcı, oyuncu, model, şarkı sözü yazarı (gerçek yetenek) Demi Lovato’nun mobil oyunu Katy Perry çizgisinde. Farklı olarak interaktif bir hikayenin içerisindeyiz. Demi Lovato’nun yardımıyla müzik kariyerimizde onun kadar olmasa da üstlere çıkmaya çalışıyoruz. Demi Lovato’nun menajeri ve arkadaşlarıyla konuştuğumuz oyun bağımlılık yapacak kadar kaliteli.

Mobile Strike

Çoğumuzun Terminatör filmiyle tanıdığı Arnold Schwarzenegger’in tanıtımında oynadığı, yer aldığı strateji oyunu Mobile Strike’da kendi ordumuzu kurup kanımızın son damlasına kadar savaşıyoruz. Sürekli çatışma içerisinde olduğumuz oyun tanıtımdaki kadar aksiyon yüklü. Savaş oyunlarından keyif alıyorsanız es geçmeyin.

Sniper X with Jason Statham

Aksiyon, dövüş filmleriyle karşımıza çıkan Jason Statham’ın yer aldığı FPS oyununda tehlike dolu görevlere katılıyoruz. Teröristlerin ele geçirdiği ölümcül bir kitle imha silahını bulmaya çalıştığımız oyunda kullandığımız tek silah adından da tahmin edeceğiniz üzere keskin nişancı tüfeği.

James Bond: World of Espionage

James Blond film serilerinin sekizinci James Bond’u Daniel Craig’in yer aldığı oyunda gizli ajanlardan oluşan ekibimizi kurup suçlulara karşı savaşıyoruz. 007 James Bond’un başrolde olduğu oyunda filmden tanıdığımız özel silahlar, son teknoloji – hiçbir yerde görmediğimiz araç ve gereçler, arabalar, tekneler karşımıza çıkıyor. Senaryo modunun yanı sıra çok oyunculu modun da yer alması oyunun dikkat çeken yönleri arasında.

PewDiePie: Legend of Brofist

YouTube’da her videosu milyonlarca kez izlenen ünlü YouTuber’ın mobil oyunu retro görselleriyle dikkat çekiyor. Türkçe dil desteğiyle gelen iki boyutlu aksiyon oyununda Marzia, CinnamonToastKen, JackSepticEye, Cryaotic, Markiplier gibi YouTube’da en az PewDiePie kadar ünlü olmayı başarmış kişilerin sesleri aktarılmış. PewDiePie hayranı iseniz oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Cristiano Ronaldo: SuperStar Skater

Futbolun efsane ismi Cristiano Ronaldo’nun resmi mobil oyunu sonsuz koşu türünde karşımıza çıkıyor. Flaşların arka arkaya patlamasıyla başladığımız oyunda yıldız futbolcuyu paparazzilerin elinden kurtarmaya çalışıyoruz.

Tyga - Kingin' World Tour

Amerikalı ünlü rapçi Tyga diğer isimleriyle T-Raww, King GoldChains’in mobil oyunu Ronaldo’nun oyunu ile birebir aynı. Yine paparazziler fotoğraflarıyla canımızdan bezdiriyor ve hiç durmadan onlardan kaçıyoruz. Asla durmamamız gereken oyunda ünlü rapçinin üç halinin yerine geçebiliyoruz.

YORUMLAR