YouTube'da 2015 Yılında En Çok İzlenen 10 Oyun Videosu

YouTube'da 2015 yılında en çok izlenen 10 oyun videosunu sizlerle paylaşıyoruz. Ayrıntılar için tıklayın!

YouTube'da 2015 Yılında En Çok İzlenen 10 Oyun Videosu

2015 yılını oyunlar açısından değerlendirecek olursak, ilk sıraya firmaların başarılı reklam videolarını, ikinci sıraya da oyun kanallarının yaratıcı çalışmalarını yazarım. Çünkü oyuncuyu bir oyuna çeken en önemli etken, bulunduğumuz tarih itibariyle bu bahsettiğim öğeler oldu. Giderek büyüyen sektör öyle bir noktaya ulaştı ki hayran olmamak elde değil. Tabii YouTube'un da katkılarıyla... Bu bağlamda, yılın sonuna yaklaşmışken ve istatistiklerde birer birer düşmeye başlamışken, yıl içerisinde YouTube üzerinde en çok izlenen oyun videolarını araştırdık ve sizlerle paylaşmak istedik.

İşte o videolar:

1- Clash of Clans: Revenge (83 Milyon)

Eğer mobil oyun dünyasını domine eden Clash of Clans oyunundan haberdarsanız bu videoya mutlaka denk gelmişsinizdir. Schindler'in Listesi filminden hatırladığımız Liam Neeson'ın oynadığı bu reklam filmi kısa sürede inanılmaz bir izlenme sayısına ulaştı. 

2- Real GTA (22.8 Milyon)

CorridorDigital isimli YouTube kanalı tarafından paylaşılan bu video'da GTA 5 oyununa realistik bir bakış görüyoruz. Oyun üçüncü kişi bakış açısıyla gerçek hayatta yeniden canlandırılıyor ve bu izlenme sayısını hak ediyor.

3- Star Wars Battlefront Reveal Trailer (22.1 Milyon)

Ben bitirmekte olduğumuz 2015'i kendi açımdan Star Wars yılı ilan ettim. 17 Aralık tarihine de pek bir şey kalmadı değil mi? Nisan ayında ilk güzel haber EA tarafından oyunculara verilmişti ve çok geçmeden Battlefront'a kavuştuk. Zaten adında Star Wars geçipte en çok izlenen videolar arasına girmemesi şaşırtıcı olurdu. 

4- Five Nights at Freddy's 3 Teaser Trailer (21.5 Milyon)

Listede görünce sizin de şaşıracağınızı düşünüyorum. Öyle bakmayalım, Five Nights at Freddy's 3 özellikle mobil platformlarda oldukça başarılı bir ivme yakaladı ve oyuncular tarafından da taktirle karşılandı. 

5- WARNING: YOU WILL DIE | Five Nights at Freddy's 3 (19.8 Milyon)

YouTube'da 10 milyonun üzerinde takipçisi olan Markiplier tarafından paylaşılan video'da, Five Nights at Freddy's 3 oyununun oynanış videosunu görüyoruz. 18 dakikalık videoyu izleyipte ürpermeyen yoktur sanırım.

6- Discover Pokemon in The Real World with Pokemon GO! (19.6 Milyon)

Çocukluğumuzun efsanesi Pokemon inanılmaz bir oyunla geri dönüyor. Gerçek hayatta yürüdüğümüz sokaklarda bile Pokemon avına çıkabileceğimiz GO yakında bizlerle olacak. Dünyayı kasıp kavuran bu trailer'ı izlemediyseniz çok şey kaçırdınız. 

7- Fallout 4 - Official Trailer (18.2 Milyon)

Oyuncuların 4 yıldır merakla beklediği yeni Fallout oyununun Haziran ayında çıkan dramatik ilk videosu listeye 7. sıradan girdi. Şimdi ise birçok oyuncu oyun bitti diye ağlıyor, çok üzgünüz efendim.

8- Elders Play Grand Theft Auto V (16 Milyon)

Yaşı biz gençlerden bir hayli yüksek olan insanlar GTA 5 oynarsa ne olur? İşte bu sorunun cevabı video'da saklı. Oldukça eğlenceli olan ve REACT tarafından paylaşılan video bu izlenme sayısını gerçekten hak ediyor.

9- HALO VS Call Of Duty (13.3 Milyon)

Özel efektlerle iki karşıt görüşün bir araya geldiği video inanılmaz derecede iyi olmuş. Silahlar, kavgalar, kısacası ne ararsanız var. 

10- Final Fantasy VII - E3 2015 Trailer (12.9 Milyon)

Sony bu video ile 'ben bunu buraya bırakıyorum' dedi ve gitti. Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan E3'de yayınlanan video'da zar zor bir şeyler görüyorduk ama yine de Sony oyuncuları heyecanlandırmayı başardı. 

YouTube'da Oyun Kanalı Açarak Nasıl Kral Olursunuz? İşte PewDiePie Efsanesinin Doğuşu ve Yükselişi

YORUMLAR