Uygun Fiyatlı Mini Elektrikli Otomobil: Yue 01 Miniev Özellikleri ve Fiyatı

Yuvarlak hatlara sahip kompakt tasarımıyla dikkat çeken Yue 01 Mini Ev ile tanışın. İşte, gelişmiş özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çeken elektrikli araç!

Elektrikli otomobil pazarında çok sayıda Çinli üretici firma aktif olarak rol alıyor. Electric House da bunlardan birisi ve şimdi Yue 01 mini EV isimli aracını satışa sunmaya hazırlanıyor.

Firmanın yenilikçi yaklaşımının hayat bulduğu bu aracın menzili, teknik özellikleri, fiyatı gibi detaylara bu yazımızda yer veriyoruz. İşte, 16 Ocak’ta lansmanı yapılan Yue 01’in özellikleri ve fiyatı!

Skywell Elektrikli Otomobil Skyhome Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
Otomobil

Skywell Elektrikli Otomobil Skyhome Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Skywell tarafından geliştirilen en yeni ve konforlu elektrikli otomobil modeli Skyhome geçtiğimiz günlerde tanıtıldı.

Yue 01 Mini Ev Özellikleri

Dış tasarımında yuvarlak ve sevimli hatlarıyla dikkat çeken aracın boyutları 3750 x 1655 x 1550 mm olarak belirtiliyor. Aks mesafesi 2415 mm olup jantları ise 15 inç boyutunda. Çift renkli jant tasarımı, dış gövdede kullanılan çift renk unsurunu tamamlıyor.

Sağ ön tarafta bulunan çamurluğun üstünde aracın şarj girişi konumlandırılmış. Ön farlar ve arka stoplar aracın ortasını işaret eden birer ok görünümüne sahip. Tamponun altında baklava desenli hava giriş ızgaraları bulunuyor.

100 km/ saat azami hız sunan 35 kW / 125 Nm gücünde bir motora sahip. İki farklı pil seçeneği bulunan araçta menzil değeri de bu seçime 251 – 335 km olarak değişiyor. Aracın enerji tüketimine ilişkin olarak 100 km’de 9,9 – 10,3 kWh gibi bir aralık belirtilmiş. 

4 koltuklu ve 5 kapılı bir araç olan Yue 01’in iç dizaynında ilk dikkat çeken bileşenlerden birisi 7 inç boyutundaki LCD gösterge paneli oluyor. Arka koltukların katlanabilir olması sayesinde kullanım alanı genişletilebiliyor. Standart modelde koltuklarda kumaş kullanılırken, gelişmiş modellerde materyal olarak suni deri tercih edilmiş.

Aracın sahip olduğu teknolojik özellikler arasında anahtarsız giriş, OTA güncellemeleri, uzaktan çalıştırma, hız sabitleyici, ses tanıma gibi unsurlar bulunuyor. Ayrıca otonom park etme özelliği de mevcut.

Orta konsolda şık bir vites kolu tasarımı görüyoruz. Buton şeklinde tasarlanmış ve ince bir konsola yerleştirilmiş. Bu konsolda ek depolama alanlarına da yer verilmiş.

MINI Otomobil Fiyat Listesi - 2024
Otomobil

MINI Otomobil Fiyat Listesi - 2024

MINI fiyat listesi, yeni bir otomobil satın almak isteyen kişilerin bir kısmı tarafından merak ediliyor. Peki, yıllardır dünya genelinde popülerliğini sürdürerek büyük bir başarının altına imza atan MINI otomobil modellerinin ne kadar fiyata satılıyor? 2024 Yılına Ait MINI Otomobil Fiyat Listesi Türkiye'de satılan MINI marka arabalar arasında MINI Clubman, MINI Countryman, MINI Cabrio ve MINI Cooper SE dahil olmak üzere birçok model yer alıyor.

Yue 01 Mini Ev Fiyatı

Aracın sahip olduğu özelliklere ve yapılacak eklemelere bağlı olarak satış fiyati yükselebiliyor. Temel olarak baktığımızda başlangıç fiyatının yaklaşık 8.300 Euro olduğunu görüyoruz.

Minyatür bir ev olarak tanıtılan aracın şu anda iki farklı menzil seçeneği var. İleride üçüncü bir menzil seçeneğinin gelmesi ve fiyatların da bu doğrultuda yenidden düzenlenmesi bekleniyor.

YORUMLAR