18 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu, 18 Kasım Hasta Sayısı Kaç Oldu?

18 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 18 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

1-agustos-turkiye-koronavirus-tablosu

Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. 18 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? 18 Kasım Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? 18 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. İşte 18 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu.

Pfizer Koronavirüs Aşısında Yeni Sonuçları Paylaştı: Yüzde 95 Etkili
Bilim

Pfizer Koronavirüs Aşısında Yeni Sonuçları Paylaştı: Yüzde 95 Etkili

Koronavirüs salgını yayılmaya devam ederken aşı çalışmaları da son sürat ara verilmeden sürüyor. Koronavirüs aşısı ne durumda? Pfizer koronavirüs aşısı hakkında açıklamada bulundu.

18 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 158.811 test yapıldığı ve 4.215 yeni hasta olduğu duyuruldu. Bugün 116 kişi hayatını kaybetti ve 2.592 kişi iyileşti.

18 Kasım Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

18 Kasım itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 425.628 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 11.820'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 3.742 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 361.655 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

Yeni Kısıtlamalar Ne Zaman Başlayacak? İşte Yasakların Başlama Tarihi!
TEKNOLOJİ

Yeni Kısıtlamalar Ne Zaman Başlayacak? İşte Yasakların Başlama Tarihi!

Dün gerçekleşen kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan yeni kısıtlamaları duyurdu.

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın. Doktorlar aşı için çalışmalarına devam etmekte.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR