Android'i iPhone'a Çeviren Uygulama 50 Milyon Kere İndirildi

Google Play Store'da yer alan bir uygulama, Android telefonda iOS deneyimi sunuyor. Launch iOS 16 adlı uygulama şimdiden 50 milyon indirmeyi aştı.

Android'i iPhone'a Çeviren Uygulama 50 Milyon Kere İndirildi

LuuTinh Developer adlı firmanın çıkardığı Android Launcher, telefonunuzu iOS 16 temasına değiştiriyor. Neredeyse mükemmel derecede iPhone deneyimi yaşayabildiğiniz uygulama, 50 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirildi ve Google Play Store'da 4.8 puan ile en iyi tema uygulamaları arasında yer aldı.

Android’den iPhone’a Rehber Aktarma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Android’den iPhone’a Rehber Aktarma Nasıl Yapılır?

Android’den iPhone’a rehber aktarma işlemi için hangi adımların uygulanması gerekiyor? Bu sorunun yanıtını merak eden akıllı telefon kullanıcıları için oldukça detaylı bir rehber hazırladık.

Uygulama yalnızca ana ekran temasını değiştirmekle kalmıyor. Menülerden telefon uygulaması isimlerine kadar tüm detayları iOS 16'ya uygun olarak değiştiren Launcher iOS 16 adlı uygulama, üç yıldır her sene yenilenen sürümleriyle milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılıyor.

Android'i iPhone'a Çeviren Uygulama 50 Milyon Kere İndirildi

Android'te iOS 16 Deneyimi

Benzerlerine kıyasla çok daha komplike ve detaylı bir tema kullanan Launcher iOS 16, iPhone'ların sahip olduğu eşsiz tasarım özelliklerini Android telefonlara getiriyor. Uygulama kurulduktan sonra telefonun başlangıç ekranı iOS 16 temasıyla değiştiriliyor. Ayrıca menüde gezerken iPhone'larda gördüğümüz Force Touch özelliği, jiggle modu, iOS tarzında widgetlar kullanılabilir hale geliyor. Ayrıca mesajlar, notlar, kamera gibi uygulamaların simgeleri de iOS'da kullanılan simgelerle değiştiriliyor.

Android'in sahip olduğu geniş özelleştirme imkanlarından yararlnanan uygulama, kullanıcılara Android telefonlarında eksiksiz bir iOS 16 deneyimi sunmayı amaçlıyor. Launch iOS 16, kullanıcıların ana ekran animasyonlarında ince ayar yapabilmeleri ve uygulamaları adlandırabilmeleri gibi iPhone'larda dahi olmayan özellikleri destekliyor.

iOS 16 Beta Sürümü Nasıl İndirilir ve Yüklenir?
NASIL YAPILIR

iOS 16 Beta Sürümü Nasıl İndirilir ve Yüklenir?

Apple WWDC22 etkinliğinde yeni işletim sistemini tanıttı. Son güncellemeyle birlikte gelen iOS 16 beta sürümü Apple kullanıcıları için yeni özellikler sunuyor bu özelliklerin arasında yeni kilit ekranları, widget’lar, mesaj düzenlemeleri gibi özellikler bulunmakta.

YORUMLAR