BMW, Araç İçi Eğlence Sistemine Oyun Özelliği Ekliyor

BMW, Tesla'dan sonra araç içi bilgi ve eğlence sistemine oyun ekleyen ilk otomobil markası olacak. Peki bu özellik ne zaman gelecek ve nasıl kullanılacak?

Tesla'dan sonra BMW de AirConsole ile iş birliği yaparak otomobillerde bekleyenlere oyun oynayarak vakit geçirme imkanı sunacak. Araç içi bilgi ve eğlence ekranı ile oyun oynamayı mümkün hale getirecek olan marka, bu özelliği 2023 yılında devreye sokacak.

BMW Aralarda Oyun Oynama Devrini Başlatacak

Arabaların bilgi ve eğlence sistemine indirilen oyunları yönetmek için cep telefonları devreye girecek. Telefonlar oyun kumandası olarak kullanılabilecek. Bu sayede elektrikli otomobili olan kişiler, araçlarının bataryasını doldururken eğlenceli vakit geçirmek için keyifli bir fırsat elde etmiş olacak.

BMW güvenli sürüş deneyimi açısından özelliği sadece arabanın bekleme sırasında aktifleşebileceğini belirtiyor. Güncellemenin ilk olarak hangi otomobillere geleceği bilgisi verilmese de AirConsole teknolojisinin iX gibi otomobillerdeki kavisli ekranlar için fazlasıyla ideal olduğu belirtiliyor.

BMW'nin yeni gelecek özelliği ile ister istemez kıyaslamaya giren Tesla'nın oyun yaklaşımının daha esnek olduğunu söylemekte fayda var. Tesla, direksiyonu dahi kumanda olarak kullanma şansı tanıyor. Ancak BMW'nin yaptığı hamle ile elektrikli otomobil sektöründe önemli gelişmelere doğru yol alındığı görülüyor.

Türkiye'de Elektrikli Otomobil Satışlarında Rekor Kırıldı!
Otomobil

Türkiye'de Elektrikli Otomobil Satışlarında Rekor Kırıldı!

Son zamanlarda otomotiv sektörüne hareketlilik ve yenilik katan elektrikli arabalar dünyanın her yerinde yoğun ilgi görüyor.

TOGG'un Şarj İstasyonu İlk Olarak Bolu'da Kuruldu!
Otomobil

TOGG'un Şarj İstasyonu İlk Olarak Bolu'da Kuruldu!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için özel olarak üretilen şarj istasyonları ilk olarak Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı çıkışındaki bir dinlenme tesisine kuruldu.

YORUMLAR