1.999 TL Değerindeki CoD: Modern Warfare 2 Ücretsiz Oldu!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare 2 ücretsiz hâle geldi. İşte popüler oyun kampanya bitene kadar ücretsiz oynanabilecek.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ücretsiz olarak oynanabilir hâle geldi. Yüksek fiyat etiketiyle dikkatleri üzerinde toplayan yeni Call of Duty oyunu yalnızca belirli bir süre boyunca ücretsiz oynanabiliyor. Bu, FPS türündeki başarılı oyunu henüz oynamamış olan kişiler için harika bir fırsat.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Oyun sektörünün önemli şirketlerinden biri olan Activision, Call of Duty oyunlarını oynamaktan keyif alan oyuncular için harika bir fırsat sundu. Şirket tarafından alınan karara göre Call of Duty: Modern Warfare 2, 20 Eylül 2023 tarihine kadar PC ve konsollar üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek.

Oyunun PC sürümü Battle.net üzerinden ücretsiz oldu. Kampanya sayesinde oyuncular CoD: Modern Warfare 2 oyununun çok oyunculu modunu deneyimleyebiliyor. Kampanya sona erdikten sonra oyunu oynamaya devam edebilmek için satın alma işlemini gerçekleştirmek gerekecek.

Activision'ın duyurusuna göre kampanya döneminde Punta Mar, Strike, Vondel, Waterfront dahil olmak üzere çeşitli haritalar oynanabiliyor. Team Deathmatch, Kill Confirmed, Hardpoint ve daha pek çok moda da erişilebiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (En güncel sürüm)
  • İşlemci: Intel Core i3-6100 / Core i5-2500K / AMD Ryzen 3 1200
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce GTX 960 / AMD Radeon RX 470
  • DirectX: Sürüm 12
  • : Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 125 GB kullanılabilir alan

Epic Games Store'da Eylül İndirimi Başladı: %75'e Varan İndirim!
OYUN

Epic Games Store'da Eylül İndirimi Başladı: %75'e Varan İndirim!

Epic Games Store'da başlatılan kampanya ile birlikte popüler oyunlar indirime girdi. %75'e varan indirimle fiyatları düşen oyunlar, 14-28 Eylül tarihleri arasında satın alınabilecek.

Call of Duty: Modern Warfare 2 isimli oyun için başlatılan kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR