Call of Duty: Modern Warfare 3’ün PC Fragmanı Paylaşıldı

Yakında piyasaya sürülecek Call of Duty: Modern Warfare 3'ün PC fragmanı yayımlandı. İşte yeni Call of Duty oyununun PC versiyonuna dair detaylar!

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün PC fragmanı yayımlandı. Duyurulduğu ilk günden beri merak içerisinde beklenen yeni Call of Duty oyununun yeni tanıtım videosu paylaşıldı. Yayımlanan video, heyecan seviyesini artırmayı başardı.

CoD: Modern Warfare 3'ün Fragmanı Neler Sunuyor?

Call of Duty: Modern Warfare III için yayımlanan yeni video, oyunun PC sürümü ile ilgili bazı bilgiler sunuyor. Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği oyunun PC versiyonu 4K çözünürlük, ultra geniş ekran, NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex desteğine sahip olacak.

Call of Duty serisinin yeni oyununda Ricochet isimli anti hile sistemi bulunacak. Hikâye, zombi ve çok oyunculu modların yer aldığı yapımın PC sürümünde ayrıca 500'den fazla ayar seçeneği olacak. Call of Duty'nin resmî YouTube kanalı üzerinden yayımlanan yeni videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Call of Duty Modern Warfare 3 Çıkış Tarihi

Çok sayıda oyuncu tarafından merak içerisinde beklenen CoD: Modern Warfare 3, 10 Kasım 2023 tarihinde piyasaya sürülecek. Call of Duty: Modern Warfare III, 2022'deki Modern Warfare II'nin devamı niteliğinde olacak. Oyunda ayrıca Modern Warfare serisinde bir ilk olan Zombi modunu da göreceğiz.

Call of Duty: Modern Warfare III'ün Steam Fiyatı Belli Oldu!
OYUN

Call of Duty: Modern Warfare III'ün Steam Fiyatı Belli Oldu!

Serinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare III'ün fiyatı Activision tarafından doğrulandı. İşte detaylar!

Call of Duty serisi oyunlar arasına yakında dahil olmaya hazırlanan Modern Warfare III hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.