ChatGPT Sohbet Botu Artık Bileğiniz Kadar Yakınınızda!

Yapay zekâ sohbet botu artık watchGPT uygulamasıyla Apple Watch'ler üzerinden erişilebilir durumda. İşte detaylar!

ChatGPT Sohbet Botu Artık Bileğiniz Kadar Yakınınızda!

Herkesin hakkında konuştuğu yapay zekâ sohbet botu ChatGPT, giderek birçok platformda yerini almaya başladı. Peki ya doğrudan Apple Watch'unuzdan erişmeye ne dersiniz?

9to5Mac'in haberine göre watchGPT uygulaması Apple Watch için App Store'da 3,99$ fiyatla satışa sunuldu. App Store listesine göre watchGPT ile şunları yapabileceksiniz:

  • Doğrudan Apple Watch'unuzdan ChatGPT ile etkileşim kurun.
  • Sorularınıza hızlıca yanıt alın veya yazmadan daha uzun mesajlar oluşturun.
  • Etkileşiminizin sonucunu metin, e-posta veya sosyal medya aracılığıyla başkalarıyla paylaşın.
  • Kolay erişim için uygulamayı bir komplikasyon olarak ayarlayın.
  • Herhangi bir veri toplamaz.
  • İngilizce, Hollandaca, Fransızca ve İspanyolca dillerinde mevcuttur.

ChatGPT Artık Hayatın Her Yerinde

ChatGPT Sohbet Botu Artık Bileğiniz Kadar Yakınınızda!

Şu anda kullanıcılar yalnızca bir soru sorabiliyor. Geliştirici, kullanıcıların eksiksiz bir konuşma yapmasına izin vermek için uygulamayı güncellemeyi planladığını söylüyor. App Store listesinde watchGPT'nin saat kadranınıza bir komplikasyon olarak eklenebileceği belirtiliyor. Komplikasyon, bir saat üzerinde saat, dakika ve saniye gösteriminin ötesinde bulunan herhangi bir özelliktir. Uygulamayı varsayılan olarak sesli giriş kullanacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Uygulama ayrıca cevapları yüksek sesle okuyacak şekilde de ayarlanabilir.

Geliştirici Hidde van der Ploeg, App Store listelemesinde şu ifadelere yer veriyor:

"Bileğinizdeki watchGPT ile geniş bir bilgi kaynağına kolayca erişebilir ve akıllı bir bilgisayarla gerçek zamanlı olarak iletişim kurabilirsiniz. Bileğinizde kişisel bir asistanınızın olması gibi! watchGPT'yi kullanmak için uygulamayı açmanız ve sorunuzu sormanız ya da mesajınızı yazmanız yeterli. watchGPT size metin, e-posta ya da sosyal medya aracılığıyla başkalarıyla hızlıca paylaşabileceğiniz bir yanıt sunacaktır.

İşleri daha da kolaylaştırmak için watchGPT'yi saat kadranınızda bir komplikasyon olarak ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde, saat kadranınıza tek bir dokunuşla uygulamaya hızlıca erişebilirsiniz."

Elon Musk'tan ChatGPT'ye Rakip Geliyor!
TEKNOLOJİ

Elon Musk'tan ChatGPT'ye Rakip Geliyor!

The Information'ın haberine göre Elon Musk geçtiğimiz haftalarda OpenAI tarafından üretilen popüler sohbet botu ChatGPT'ye bir alternatif geliştirmek üzere yapay zekâ araştırmacılarıyla temasa geçti.

Microsoft Bombayı Patlattı: Bing Yapay Zekası Windows 11'e Geliyor
YAZILIM

Microsoft Bombayı Patlattı: Bing Yapay Zekası Windows 11'e Geliyor

Microsoft'un ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI ekibiyle kurduğu doğal bağlar, geçtiğimiz günlerde ChatGPT yapay zekasının Bing'e entegre edilmesiyle ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR